Χάρις Αλεξίου για το Maestro: «Νιώθω σαν να ξεκινάω τώρα την καριέρα μου»
«Είμαι χαρούμενη καταρχήν για την επιτυχία του Χριστόφορου» είπε η γνωστή τραγουδίστρια
Η Χάρις Αλεξίου μίλησε για το Maestro και για τη θεατρική παράσταση «Μια νύχτα στην Επίδαυρο» η οποία ανεβαίνει στο θέατρο «Rex», στην κάμερα της εκπομπής «Breakfast @ Star».
Συγκεκριμένα για τη θεατρική παράσταση, η γνωστή καλλιτέχνιδα είπε: «Φέτος είμαι και στο θέατρο και την τηλεόραση. Το ζω πολύ όμορφα. Το χαίρομαι, το απολαμβάνω. Η συνεργασία μου με τον υπόλοιπο θίασο είναι υπέροχη. Τους λατρεύω όλους. Είναι καταπληκτικοί. Πέρα από το ότι είναι πάρα πολύ καλοί ηθοποιοί και είναι τιμή μου που δουλεύω μαζί τους, είναι και υπέροχα πλάσματα όλοι τους».
Όσον αφορά το «Maestro», η Χάρις Αλεξίου δήλωσε: «Και βέβαια είμαι χαρούμενη που το Maestro μπήκε στο Netflix. Είμαι χαρούμενη καταρχήν για την επιτυχία του Χριστόφορου που είναι κι αυτός ένα διαμάντι παιδί και πολύ καλός καλλιτέχνης. Για τις νέες προσθήκες μόνο ο Χριστόφορος μπορεί να μιλήσει. Είναι ωραίο και για εμάς να βλέπουμε να μπαίνουν καινούργια πρόσωπα. Ο κόσμος μου λέει τα καλύτερα. Νιώθω σαν να ξεκινάω τώρα την καριέρα μου».
Η Toyota εξελίσσεται εδώ και 6 δεκαετίες μαζί με την ελληνική αγορά και τις ανάγκες των οδηγών, διαμορφώνοντας παράλληλα τη δική της πρόταση για το μέλλον της βιώσιμης αυτοκίνησης.
Η πρώτη παρουσία της ΕΚΟ, μέλος του Ομίλου HELLENiQ ENERGY, στην κορυφαία διεθνή έκθεση superyachts στο Μονακό ενισχύει περαιτέρω τη θέση της ως κορυφαίος προμηθευτής καυσίμων για το Marine και το yachting στην Ανατολική Μεσόγειο και τη Νοτιοανατολική Ευρώπη.
Δύο αρχηγοί που σήκωσαν τα μεγαλύτερα τρόπαια με τις Εθνικές τους ομάδες, δύο εμβληματικές μορφές του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου και μία ξεχωριστή συνάντηση στη Θεσσαλονίκη.