Το μοντέλο ήταν καλεσμένο στην εκπομπή «Night Out», όπου κλήθηκε να παίξει «strip footbal» με τον παρουσιαστή.
Όταν ένας από τους δύο έβαζε γκολ, τότε έπρεπε να απαντήσει σε μία ερώτηση, ενώ αν έκανε λάθος, θα έπρεπε να βγάλει κάποιο ρούχο.
Οι ερωτήσεις όπως αποδείχθηκε, δεν ήταν εύκολες, αφού οι δύο παίκτες έμειναν κι οι δύο τελικά, με τα εσώρουχα. Ωστόσο, ο Γιώργος Καράβας ήταν εκείνος που αν και έμεινε με τα απολύτως απαραίτητα, αναδείχθηκε νικητής.
Ο Θεοχάρης Ιωαννίδης από την άλλη, φόρεσε εσώρουχο, ειδικά για το παιχνίδι, καθώς στο παρελθόν είχε δηλώσει πως δεν το συνηθίζει.
Από τα πλήρως εξοπλισμένα διαμερίσματα και το all-inclusive ενοίκιο μέχρι τις κοινότητες φοιτητών και την ψηφιακή διαχείριση της καθημερινότητας, η Unity Smart Living προτείνει έναν διαφορετικό τρόπο να ζει κανείς τα φοιτητικά του χρόνια
Σήμερα, οι επιχειρήσεις δεν αναζητούν απλώς θεωρητικές γνώσεις, αλλά ανθρώπους που μπορούν να ενταχθούν άμεσα στην παραγωγή, να χειριστούν σύγχρονες τεχνολογίες και να ανταποκριθούν στις απαιτήσεις ενός περιβάλλοντος που αλλάζει με ιλιγγιώδεις ρυθμούς
Ένα φθινοπωρινό Σαββατοκύριακο στις Σπέτσες είναι αρκετό για να καταλάβεις γιατί χιλιάδες άνθρωποι επιστρέφουν ξανά και ξανά. Όχι μόνο για έναν αγώνα, αλλά για μια εμπειρία που έχει εξελιχθεί σε σημείο αναφοράς του αθλητικού τουρισμού στην Ελλάδα.