Η Βάσω Λασκαράκη παραχώρησε συνέντευξη στο περιοδικό ΟΚ!, όπου μίλησε για τον πρώην σύζυγό της, Γιάννη Τσιμιτσέλη και την σχέση που έχουν σήμερα.
Συγκεκριμένα, η πρωταγωνίστρια της σειράς «Μαίρη, Μαίρη, Μαίρη» αναφέρθηκε για πρώτη φορά στο αν θα συνεργαζόταν ποτέ επαγγελματικά με την νυν σύντροφο του ηθοποιού, Κατερίνα Γερονικολού.
Σε ερώτηση για το αν κάνει καλλιτεχνικά πλάνα με τον πρώην σύζυγό της, η Βάσω Λασκαράκη απάντησε:
«Νομίζω πως δεν θα σχεδιάσουμε να παίξουμε μαζί. Αν το φέρει η δουλειά, γιατί έχω μάθει να λέω «ποτέ μη λες ποτέ», ναι, γιατί όχι; Όπως και στο σίριαλ φέτος είχα κλείσει εγώ όταν πρότειναν στον Γιάννη να κάνει συμμετοχή. Αν και ο Γιάννης δεν παίζει στην ιστορία της δικής μου Μαίρης, αλλά σε εκείνη της Νίκης Λάμη, οπότε δεν έχουμε κοινές σκηνές. Δεν είμαστε σε τεράστια αγορά, οπότε προφανώς και γίνονται προτάσεις και στους δύο για ίδιες δουλειές».
Σχετικά με το αν συναντιέται ποτέ η Βάσω Λασκαράκη με τον πρώην σύζυγό της και τους τωρινούς συντρόφους τους, η ηθοποιός ανέφερε: «Δεν θα υπεισέλθω σε λεπτομέρειες, αλλά φυσικά θα συναντηθούμε όλοι μαζί. Υπάρχει η κόρη μας, η Εύα και είναι αυτό που λέει και η ταινία "Όλα για την Εύα". Όταν υπάρχουν παιδιά, όλοι πρέπει να συμβιώνουν καλά. Ειδικά όταν βλέπεις πως τα χειρότερα είναι δίπλα μας, το αν θα παίξω με τον Γιάννη ή όχι, ή αν θα φάμε όλοι μαζί, είναι το λιγότερο».
Τέλος, για το αν θα συνεργαζόταν ποτέ η ηθοποιός με την Κατερίνα Γερονικολού, είπε: «Όπως σου είπα, η αγορά στην Ελλάδα είναι πολύ μικρή οπότε εν δυνάμει όλοι θα συνεργαστούμε με όλους. Αν είναι μια πολύ καλή δουλειά, εξετάζεις τι έχεις να χάσεις και τι να κερδίσεις».
Πολλές από τις αλλαγές που συνοδεύουν την εμμηνόπαυση υποτιμώνται ή μένουν χωρίς φροντίδα, παρότι μπορούν να επηρεάσουν την ποιότητα ζωής, τις σχέσεις και την καθημερινότητα.
Πώς η τεχνητή νοημοσύνη θα μας πάρει πρώτα το βαρετό, μετά ότι είναι «ρουτίνα» και στο τέλος την ίδια την ανάγκη για δουλειά και γιατί αυτό μπορεί να είναι το καλύτερο πράγμα που μας συνέβη εδώ και χιλιάδες χρόνια. Ή μήπως όχι;
Στο πιο κοσμοπολίτικο νησί των Σποράδων, που ξεχωρίζει για τις καταγάλανες παραλίες και τα καταπράσινα πευκοδάση συνεχίστηκε στις αρχές του Φθινοπώρου (7 - 9 Σεπτεμβρίου) το πρόγραμμα Plastic Free Greece, με παράκτιους και υποθαλάσσιους καθαρισμούς που αποδείχτηκαν εξαιρετικά αποδοτικοί.