H Ευρυδίκη Βαλαβάνη έκανε δηλώσεις κι αναφέρθηκε στον Κωνσταντίνο Βασάλο και τον Γρηγόρη Μόργκαν, με τον οποίο τα τελευταία δημοσιεύματα τη θέλουν σε σχέση.
Η δημοσιογράφος και πρώην παίκτρια του Survivor All Star μίλησε στην κάμερα της εκπομπής «Happy Day» κι αρχικά, αναφέρθηκε στην ερώτηση που έκανε ο Ατζούν στον Βασάλο για τη σχέση τους στον αέρα του ριάλιτι επιβίωσης.
«Δεν βλέπω Survivor. Δεν ένιωσα άβολα, όταν ο Ατζούν ρώτησε τον Κωνσταντίνο για εμένα. Αν ήμουν εκεί βέβαια, θα ένιωθα κι εγώ αμήχανα. Θα είχα ιδρώσει όπως ο Κωνσταντίνος. Είμαστε complicated, θα πω τα ίδια με εκείνον», δήλωσε.
Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-cs4qf979tlsx)
Στη συνέχεια, ρωτήθηκε για τη φημολογούμενη σχέση της με τον Γρηγόρη Μόργκαν και το κοινό τους ταξίδι στις ΗΠΑ. «Δεν ήμουν μόνο με τον Γρηγόρη Μόργκαν στην Καλιφόρνια, ήταν πολλά άτομα. Ούτε διαψεύδω, ούτε επιβεβαιώνω κάτι τόσα χρόνια», τόνισε.
Τέλος, σχετικά με τα δημοσιεύματα που γράφονται ανά διαστήματα για εκείνη, σχολίασε: «Μία γάμος, μία χωρισμός, μία παιδιά, μία εγκυμοσύνη... Ε, δεν μπορώ κι εγώ! Η εγκυμοσύνη είναι λεπτό κι ευαίσθητο θέμα. Έχει κουράσει».
Με διεθνή παρουσία, ισχυρό τεχνολογικό αποτύπωμα και έμφαση στην ανάπτυξη ψηφιακών λύσεων, ο όμιλος Super Technologies εισέρχεται δυναμικά στην ελληνική αγορά.
Η κατάψυξη ωαρίων αποτελεί μία από τις σημαντικότερες εξελίξεις της σύγχρονης αναπαραγωγικής ιατρικής, προσφέροντας στις γυναίκες τη δυνατότητα να διατηρήσουν τη γονιμότητά τους και να σχεδιάσουν το μέλλον τους με μεγαλύτερη ελευθερία και αυτονομία.