Σε βίντεο που δημοσίευσε η ηθοποιός Μαρία Καβογιάννη στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, φαίνεται να είναι πάνω σε σκάφος, καθώς πλησιάζει το λιμάνι.
Το καστ και οι παραγωγοί θα συναντηθούν ξανά στους Παξούς, καθώς ξεκινάνε τα γυρίσματα της δεύτερης σεζόν της επιτυχημένης σειράς «Maestro».
Στο βίντεο που ανέβασε φαίνονται τα όμορφα γαλάζια νερά και η πρόσοψη από κάποιο χωριό του νησιού. Στη λεζάντα, η ηθοποιός έγραψε: «Καλημέρα Maestro!!!».
Η ΑΒ Βασιλόπουλος μας συνδέει καθημερινά με μικρούς παραγωγούς από όλη την Ελλάδα – Πού θα βρούμε γαλακτοκομικά φτιαγμένα με ντόπιο, φρέσκο γάλα και πολλή φροντίδα.
Η Εθνική Ασφαλιστική ενισχύει την Πολιτική Προστασία της Περιφέρειας με 12 ειδικά οχήματα για την αποτελεσματικότερη διαχείριση κρίσιμων καταστάσεων και έκτακτων αναγκών στην περιοχή