Τις τελευταίες μέρες, η ομάδα φαίνεται να έχει διασπαστεί σε υποομάδες, με τη Ρία Κολοβού, τη Στέλλα Ανδρεάδου και τον Νίκόλα Αγόρου να έχουν μπει στο στόχαστρο των συμπαικτών τους, μετά την ψήφο τους στο συμβούλιο του νησιού, που ανέδειξε τον Νίκο Μπάρτζη υποψήφιο προς αποχώρηση.
Στο επεισόδιο της Τετάρτης 5 Απριλίου, ο Νικόλας Αγόρου μίλησε για τον συμπαίκτη του, ανοίγοντας μία συζήτηση περί «νοοτροπίας του χωριάτη».
Πιο συγκεκριμένα, είπε στο ριάλιτι επιβίωσης:
«Στη ζωή δεν πρέπει να προσποιείσαι ότι είσαι αρεστός, απλά για να είσαι αρεστός πρέπει να είσαι αληθινός. Εδώ μέσα μπορεί να είμαι ο μεγαλύτερος χωριάτης που υπάρχει και είμαι και βλάχος. Τιμή μου και καμάρι μου αυτό. Το θέμα είναι να μην έχεις την κακή νοοτροπία του χωριάτη. Πολλοί μπορούν να έχουν τη νοοτροπία του χωριάτη, πχ ο Νίκος έχει την κακή νοοτροπία του χωριάτη».
Σε μια αγορά εργασίας που αλλάζει συνεχώς, η αξία των σπουδών δεν κρίνεται μόνο από το πτυχίο αλλά από τις δεξιότητες, τις εμπειρίες και τις προοπτικές που προσφέρουν.
Η ΑΒ Βασιλόπουλος συνεχίζει να προσφέρει «όλα και κάτι παραπάνω» στην online αγοραστική εμπειρία, προσθέτοντας έναν ακόμη λόγο για εύκολες, γρήγορες και συμφέρουσες αγορές μέσα από το AB Eshop. Εδώ θα βρείτε όλες τις λεπτομέρειες.