Για τις προκλητικές φωτογραφίες που δέχεται στα social media, τόσο εκείνη όσο και ο σύζυγός της, Δημήτρης Κατριβέσης, μίλησε η Μαριάντα Πιερίδη.
Σε δηλώσεις που έκανε στην κάμερα της εκπομπής «Super Κατερίνα» η τραγουδίστρια παραδέχτηκε ότι ζηλεύει τον σύζυγό της και πως ψάχνει το κινητό του χωρίς να καταλαβαίνει γιατί του στέλνουν άσεμνες φωτογραφίες εφόσον δεν είναι τηλεοπτικό πρόσωπο.
Πιο αναλυτικά, είπε: «Μέσα στο πρόγραμμα είναι και κάποια μηνύματα που είναι λίγο περίεργα. Δε μπορώ να πω ότι κολακεύομαι από κάποια, αλλά οκ. Το ξέρει ο σύζυγός μου. Γελάει. Δε ζηλεύει. Δε ζηλεύει και είναι τραγικό. Θα ήθελα να ζηλεύεις λίγο, βρε αγάπη. Εγώ ζηλεύω. Έχω δει φωτογραφίες που του στέλνουν και δεν είναι και στην τηλεόραση ο άτιμος. Εγώ είμαι στην τηλεόραση, εκείνος γιατί δέχεται φωτογραφίες; Ψάχνω το κινητό του».
Για τον Όμιλο Sani/Ikos, η βιωσιμότητα αποτελεί μια διαρκή διαδικασία προσαρμογής και εξέλιξης, που επηρεάζει τον τρόπο με τον οποίο σχεδιάζονται οι εμπειρίες φιλοξενίας
Με μετρήσιμα αποτελέσματα σε περιβάλλον, κοινωνία και εταιρική διακυβέρνηση, η εταιρεία παρουσιάζει τον ESG Απολογισμό 2025 και τη νέα στρατηγική «Brewing Tomorrow»