Ο Γιάννης Πουλόπουλος έδωσε συνέντευξη και αναφέρθηκε στην προσωπική του ζωή.
Ο γνωστός δημοσιογράφος μίλησε στην εκπομπή «Γεια σου» και μεταξύ άλλων, θυμήθηκε ένα περιστατικό από το παρελθόν, όταν έμαθε ότι ένας πρώην σύντροφός του τον είχε απατήσει.
«Μου έχει τύχει μια φορά να με απατήσουν, τουλάχιστον έτσι ξέρω. Είχε τύχει να λάβει η Μαρία Μπακοδήμου ένα μέιλ που έλεγε "πείτε στον Γιάννη πως το 2008, όταν έλειπε για τη Eurovision με την Καλομοίρα, ήμουν το τρίτο πρόσωπο στη σχέση που είχε τότε"», περιγράφει.
Όπως εξηγεί παρακάτω, η αντίδρασή του δεν ήταν τόσο... ψύχραιμη. «Μετά από έξι χρόνια και παρόλο που το πρόσωπο που με απάτησε δεν ήταν πια στη ζωή μου, πήγα, το βρήκα και να στο πω κομψά, του πέταξα ένα ποτήρι κρασί στο πρόσωπο», ανέφερε.
Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-cqsfo1waiiq1)
Μιλώντας για τον σύντροφο που έχει στη ζωή του τα τελευταία 13 χρόνια, ανέφερε χωρίς να μπορεί να κρύψει τη συγκίνησή του: «Το ότι έχω βρει έναν άνθρωπο και είναι δίπλα μου 13 χρόνια τώρα, με κάνει τον πιο τυχερό άνθρωπο του κόσμου».
Τελος, αποκάλυψε αν σκέφτεται το ενδεχόμενο να δημιουργήσει οικογένεια: «Έχω οικογένεια. Εννοείς παιδί; Όχι. Όταν έφυγε από τη ζωή ο αδερφός μου, κατάλαβα ότι δεν μπορούσα να βιώσω τον πόνο που βίωσαν οι γονείς μου, άρα αυτό το κεφάλαιο είχε κλείσει για εμένα από πολύ νωρίς».
Υπάρχουν μέρες που μοιάζουν μικρές στα μάτια των μεγάλων αλλά είναι τεράστιες για ένα παιδί. Η πρώτη μέρα στο σχολείο μετά τις διακοπές. Η σχολική εκδρομή που περιμένει εδώ και εβδομάδες. Η απαγγελία ενός ποιήματος μπροστά στην τάξη. Η πρώτη προπόνηση, ένας αγώνας, μια νέα γνωριμία.
Μια πρωτοβουλία του καφέ NESCAFÉ® φέρνει παιδιά της ΚΥΔΩΝ Special Team και παιδιά εργαζομένων της Nestlé στο ίδιο γήπεδο, δείχνοντας στην πράξη ότι ο αθλητισμός μπορεί να δημιουργεί χώρο για όλους.
Original Sacher-Torte, Sacher Cubes και Apple Strudel, συνοδευόμενα από τα signature ροφήματα του Sacher, σε ένα ξεχωριστό pop-up στην Αθηναϊκή Ριβιέρα, από τις 15 Οκτωβρίου 2026 έως τα τέλη Ιανουαρίου 2027.