Ο γνωστός τραγουδιστής μίλησε στο περιοδικό «Λοιπόν» και αρχικά, αναφέρθηκε στους νέους καλλιτέχνες που βγαίνουν από τηλεοπτικά ριάλιτι.
«Όλα τα παιδιά ψάχνουν την τύχη τους. Καλά κάνουν, γιατί από κάπου προσπαθούν να ξεκινήσουν. Μακάρι να πάνε μπροστά», δήλωσε.
Αναφέρθηκε επίσης, στην καριέρα του και δήλωσε πως δεν έχει κανένα απωθημένο. «Δεν είμαι από αυτούς. Πάντα λέω "ευχαριστώ τον Θεό" που έφτασα εδώ που έφτασα και μου δόθηκαν όσα μου δόθηκαν», σημείωσε.
Στη συνέχεια, μίλησε για τη συνεργασία του με τον Γιάννη Πάριο, την οποία και χαρακτήρισε «άψογη». «Ο Γιάννης Πάριος εκτός από καλλιτέχνης, είναι και σπουδαίος άνθρωπος. Τον σέβομαι κι είναι φίλος μου», δήλωσε χαρακτηριστικά.
Τέλος, αναφέρθηκε στον Πασχάλη Τερζή. «Μιλάμε κάπου κάπου, αλλά δεν είμαστε πολύ κοντά. Ζει το δράμα του και δεν θέλω να τον ενοχλώ. Είμαστε φίλοι και μέχρι εκεί», κατέληξε.
Οι υποψήφιοι μπορούν να εξετάσουν προγράμματα αναγνωρισμένων μη κρατικών πανεπιστημίων, τα οποία λειτουργούν με θεσμικά καθορισμένες προϋποθέσεις εισαγωγής και προσφέρουν σπουδές στην Ελλάδα με διεθνή ακαδημαϊκό προσανατολισμό.
Κι αν ο τρόπος που κάνεις τις αγορές σου μπορούσε να προσαρμόζεται στη ζωή σου και όχι το αντίστροφο; Μια νέα πρόταση έρχεται να αλλάξει τον τρόπο που αντιλαμβάνεσαι την ευελιξία στις αγορές και σου δίνει την ευκαιρία να αγοράσεις αυτό που ταιριάζει και ανταποκρίνεται στις δυνατότητες σου.
Στο IST College, η καλλιέργεια των ταλέντων, η ενθάρρυνση της ανεξάρτητης σκέψης και η δημιουργικότητα δίνουν στους φοιτητές και τις φοιτήτριες τα εφόδια για την μελλοντική επαγγελματική τους πορεία στον σύγχρονο κόσμο.