Οι Μαχητές κατάφεραν να κερδίσουν το έπαθλο του φαγητού, με την παίκτρια να νικά την Κατερίνα Δαλάκα στον στίβο μάχης.
To αγώνισμα ολοκληρώθηκε με τελικό σκορ 6-10. Όπως ήταν αναμενόμενο, η νίκη των Μπλε προκάλεσε τον εκνευρισμό των Κόκκινων, οι οποίοι είχαν επίσης ανάγκη το έπαθλο φαγητού, που σε αυτό το αγώνισμα ήταν παραδοσιακές πίτες.
Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-cq1km7tj4l9l)
Μετά την ανακοίνωση του αποτελέσματος, ο Γιώργος Λιανός απευθύνθηκε στην Καρολίνα. «Στο δεύτερο ματσάρισμα είπα ότι θα κάνω σόου. Είχα τέσσερις λέξεις στο κεφάλι μου, ηρεμία, δύναμη, αφοσίωση και πίστη. Και είπα πως θα πάω χωρίς άγχος, όλα για όλα», είπε χαρακτηριστικά η παίκτρια.
Η Κατερίνα Δαλάκα με τη σειρά της ανέφερε: «Συγχαρητήρια στα παιδιά που θα φάνε, ήταν πολύ καλοί. Συγχαρητήρια και στην ομάδα μου, συγγνώμη γιατί έφερα δύο ήττες».
Η JURA, το κορυφαίο brand αυτόματων μηχανών, φέρνει στην Ελλάδα μια νέα προσέγγιση στην εμπειρία του καφέ, βασισμένη στην τεχνολογία αιχμής και την υψηλή τεχνογνωσία.
Σήμερα, οι επιχειρήσεις δεν αναζητούν απλώς θεωρητικές γνώσεις, αλλά ανθρώπους που μπορούν να ενταχθούν άμεσα στην παραγωγή, να χειριστούν σύγχρονες τεχνολογίες και να ανταποκριθούν στις απαιτήσεις ενός περιβάλλοντος που αλλάζει με ιλιγγιώδεις ρυθμούς
Αυτό το καλοκαίρι, επιλέγουμε λιγότερα αλλά καλύτερα. Και όταν η τεχνολογία συνδυάζει μικρό μέγεθος, κορυφαία απόδοση και έξυπνο σχεδιασμό, γίνεται ο πιο χρήσιμος συνοδοιπόρος σε κάθε απόδραση.