Νέο ειδύλλιο φαίνεται να έχει «ξεσπάσει» στις παραλίες του Άγιου Δομίνικου και διαδραματίζεται ανάμεσα στον Μάριο Πρίαμοκαι μία συμπαίκτριά του, στο Survivor All Star.
Σύμφωνα με πληροφορίες της εκπομπής «Πρωινό μας» ο 36χρονος παίκτης του ριάλιτι επιβίωσης, από τις πρώτες μέρες στον Άγιο Δομίνικο, έχει έρθει αρκετά κοντά με μια από τις παίκτριες της ομάδας του.
Όπως μετέδωσε το ρεπορτάζ της πρωινής εκπομπής του ΣΚΑΪ, ο Μάριος Πρίαμος απομονώθηκε στο δάσος προκειμένου να περάσει με την κοπέλα λίγο χρόνο μαζί μακριά από τους συμπαίκτες τους.
«Βρέθηκαν στο δάσος οι δυο τους για να συζητήσουν τι πλάνα έχουν. Δεν καταγράφηκε ούτε αυτή η σκηνή σε κάμερα. Αυτοί οι δύο άνθρωποι αρχίζουν να έρχονται πιο κοντά» αναφέρθηκε σύμφωνα με το ρεπορτάζ.
Σε έναν κλάδο που αναπτύσσεται διαρκώς και αναζητά καταρτισμένους επαγγελματίες, η LE MONDE συνδυάζει εργαστηριακή εκπαίδευση, πρακτική εμπειρία και άμεση σύνδεση με την αγορά εργασίας.
Η JURA, το κορυφαίο brand αυτόματων μηχανών, φέρνει στην Ελλάδα μια νέα προσέγγιση στην εμπειρία του καφέ, βασισμένη στην τεχνολογία αιχμής και την υψηλή τεχνογνωσία.