Ο Γιώργος Λιάγκας υποδέχτηκε τη Μαρία Αναστασοπούλου στο πλατό της εκπομπής «Πρωινό μας», η οποία βρισκόταν στο πλευρό του καθ’ όλη τη διάρκεια της πρωινής εκπομπής.
«Καλημέρα, καλημέρα, καλημέρα. Καλώς ήρθατε λοιπόν εδώ. Ενισχυμένη σήμερα η σύνθεση του Πρωινού. Επιτέλους απέκτησα συμπαρουσιάστρια. Μαρία Αναστασοπούλου, επιτέλους! Κάντε μας ένα διπλό. Ωραίο ζευγάρι είμαστε, θα σε κλέψω από τον Παπαδάκη. Αυτό το πλάνο το διπλό τον γαργαλάει τον Γιώργη» είπε ο παρουσιαστής στο ξεκίνημα της εκπομπής.
Με τη σειρά της η Μαρία Αναστασοπούλου απάντησε: «Κανόνισε να μπει ο Παπαδάκης μέσα».
Οι τελευταίες κουβέντες πριν από τον ύπνο μένουν στο μυαλό των παιδιών περισσότερο απ' όσο φανταζόμαστε. Και ίσως εκεί, μέσα σε λίγα λεπτά σιωπής, να ξεκινά η πιο σημαντική προπόνηση για την επόμενη μέρα.
Δεν μπορούμε να γνωρίζουμε τι θα φέρει το μέλλον, μπορούμε όμως να είμαστε όσο γίνεται πιο ενημερωμένοι και προετοιμασμένοι με έναν απλό προληπτικό έλεγχο που θα μας δώσει πολύτιμες απαντήσεις για τη γονιμότητά μας.