Ο Γιάννης Τσιμιτσέλης μίλησε για τη σχέση του με την πρώην σύζυγό του, Βάσω Λασκαράκη και τη συνεννόηση που έχουν όσον αφορά την κόρη τους, Εύα.
Ο ηθοποιός βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή «Χαμογέλα και Πάλι!», όπου είπε:
«Λατρεύω να βλέπω παιδιά να παίζουν κινηματογράφο. Στα παιδιά βλέπεις όλη την αθωότητα είναι σαν άγραφο χαρτί. Δεν της αρέσει της Εύας της κόρης μου η έκθεση. Και σε παρέες θέλει τον χρόνο της να εξοικειωθεί» και πρόσθεσε:
«Δεν προλαβαίνω να δω την κόρη μου όσο θα ήθελα, προσπαθώ όταν την βλέπω να κάνουμε όσο πιο πολλά πράγματα μπορούμε και να είναι ωφέλιμος ο χρόνος που περνάμε μαζί. Δεν είναι εύκολο να προσαρμόζω τον χρόνο μου για την κόρη μου γιατί στη δουλειά μας υπάρχουν πολλά απρόοπτα. Έχω πολύ καλή συνεννόηση με την Βάσω Λασκαράκη για την κόρη μας, δεν έχω ζητήσει συνεπιμέλεια γιατί έχουμε πολύ καλή συνεργασία, δεν υπάρχει τέτοιο θέμα».
Πολλές από τις αλλαγές που συνοδεύουν την εμμηνόπαυση υποτιμώνται ή μένουν χωρίς φροντίδα, παρότι μπορούν να επηρεάσουν την ποιότητα ζωής, τις σχέσεις και την καθημερινότητα.
Πώς η τεχνητή νοημοσύνη θα μας πάρει πρώτα το βαρετό, μετά ότι είναι «ρουτίνα» και στο τέλος την ίδια την ανάγκη για δουλειά και γιατί αυτό μπορεί να είναι το καλύτερο πράγμα που μας συνέβη εδώ και χιλιάδες χρόνια. Ή μήπως όχι;
Στο πιο κοσμοπολίτικο νησί των Σποράδων, που ξεχωρίζει για τις καταγάλανες παραλίες και τα καταπράσινα πευκοδάση συνεχίστηκε στις αρχές του Φθινοπώρου (7 - 9 Σεπτεμβρίου) το πρόγραμμα Plastic Free Greece, με παράκτιους και υποθαλάσσιους καθαρισμούς που αποδείχτηκαν εξαιρετικά αποδοτικοί.