Νικηφόρος: «Στα νυχτερινά μαγαζιά γίνεται κάτι πρωτόγνωρο, χρόνια είχαμε να το δούμε αυτό»
«Ο κόσμος είχε ανάγκη να βγει έξω και το ευχαριστιέται» συμπλήρωσε
O Nικηφόροςέδωσε συνέντευξη και αναφέρθηκε στις γιορτινές μέρες και την κίνηση που υπάρχει αυτή την περίοδο στα νυχτερινά κέντρα διασκέδασης.
Ο γνωστός τραγουδιστής μίλησε στο «MEGA Σαββατοκύριακο» και αρχικά, δήλωσε πως: «Στα νυχτερινά μαγαζιά γίνεται κάτι πρωτόγνωρο, νομίζω χρόνια είχαμε να το δούμε αυτό».
Πρόσθεσε επίσης, πως ο κόσμος είχε μάλλον ανάγκη να κάνει κάποιες εξόδους, ειδικά μετά τα όσα πέρασε με τον κορωνοϊό. «Πραγματικά πιστεύω ότι ο κόσμος είχε ανάγκη να βγει έξω και το ευχαριστιέται και είμαστε και εμείς πολύ χαρούμενοι που τον κάνουμε να "ξεχνάει" τα προβλήματά του», είπε χαρακτηριστικά.
«Αυτές τις μέρες διευρύνεται λίγο το ωράριο, ανάλογα με τις ορέξεις πάει λίγο παραπάνω. Σήμερα μία ώρα πιο μετά θα πάμε, είναι συνηθισμένο αυτή την ημέρα. Κάνουμε ό, τι μπορούμε για να κάνουμε τον κόσμο να περνά όμορφα, βλέπεις ότι ο κόσμος θέλει να μείνει μέχρι το πρωί έξω», συμπλήρωσε ο τραγουδιστής.
Εξήγησε μάλιστα, ότι η φετινή σεζόν μέχρι στιγμής πηγαίνει αρκετά καλά και ακόμα και άνθρωποι που συνήθως δεν βγαίνουν, αποφάσισαν να το «ρίξουν έξω». «Όλα πάνε πολύ καλά και είναι δυναμική η σεζόν, και αυτό είναι το κερασάκι στην τούρτα για τις γιορτές, γιατί στις γιορτές βγαίνει και διαφορετικός κόσμος από ότι βγαίνει συνήθως. Είναι άνθρωποι που δεν συνηθίζουν να βγαίνουν, αλλά επειδή έχουν τώρα την άδειά τους, έχουν διάθεση να βγουν κι θα κάνουν μία συμβολική έξοδο», ανέφερε.
Αναφορικά με τις τιμές και την ακρίβεια, ο Νικηφόρος δεν παρέλειψε να σχολιάσει πως: «Ενώ έχουμε ενεργειακή κρίση, ακρίβεια και διάφορα προβλήματα, περιέργως, ενώ έχουν ανέβει οι τιμές στα κέντρα διασκέδασης, ο κόσμος χαλάει πολύ περισσότερο και είναι ένα θέμα συζήτησης ανάμεσα σε εμάς τους τραγουδιστές αυτό».
«Θεωρώ ότι έπαιξε και ρόλο ο τουρισμός που είχαμε πολλά έσοδα και κινήθηκε το χρήμα.Και ο καιρός βοήθησε, δεν έχουμε βαρύ χειμώνα να χαλάει ο κόσμος περισσότερα στην ενέργεια. Υπάρχει μία τάση για έξοδο, αλλά εμάς μας χαροποιεί αυτό, το είχαμε ανάγκη μετά από τόσα χρόνια», τόνισε κλείνοντας ο Νικηφόρος.
Στο ηφαιστειακό κόσμημα του Αιγαίου, συνεχίστηκε το τριήμερο 29-31 Μαΐου το φετινό (2026) πρόγραμμα Plastic Free Greece, καταγράφοντας μια εντυπωσιακή συγκομιδή απορριμμάτων που ξεπέρασε τα 420 κιλά.
Οι δασικές πυρκαγιές αποτελούν πλέον μια πραγματικότητα που απαιτεί διαφορετική προετοιμασία. Η πρόληψη, η σωστή ενημέρωση και η ασφαλιστική προστασία συνθέτουν σήμερα μια νέα κουλτούρα ανθεκτικότητας.
Με περισσότερες από 15 αναχωρήσεις καθημερινά, ταξιδεύεις γρήγορα και άνετα από τον Πειραιά προς Αίγινα, Αγκίστρι, Πόρο, Ύδρα, Σπέτσες, Ερμιόνη και Πόρτο Χέλι