Mετά από μία κουραστική, αλλά επιτυχημένη σεζόν η Φαίη Σκορδά και ο Γιώργος Λιάγκας ετοιμάζονται για τις πρώτες τους καλοκαιρινές διακοπές με τον μικρό τους Γιαννάκη. Το γνωστό ζευγάρι, που την τελευταία εβδομάδα παρουσίαζε την εκπομπή από το ξενοδοχειακό συγκρότημα του Λουτρακίου, ενώ μας αποχαιρέτησε από το αγαπημένο του πλατό, σύμφωνα με το περιοδικό “Hello”, αφού πρώτα ρυθμίσουν τις επαγγελματικές τους εκκρεμότητες, ετοιμάζονται να φύγουν για διακοπές.
Όσο για του χρόνου; Φαίνεται πως η Φαίη και ο Γιώργος θα συνεχίσουν και του χρόνου να μας λένε "καλημέρα" από τη συχνότητα του Mega.
Στη νέα της καμπάνια, η MISKO εμπνέεται από τις μικρές στιγμές της καθημερινότητας όπου οι άνθρωποι, παρά τις διαφορές τους, βρίσκουν τρόπους να συνδεθούν γύρω από ένα πιάτο ζυμαρικών. Ένα δέσιμο που γίνεται και τίτλος της: «Όλη η νοστιμιά είναι στο δέσιμο»