Maestro: Ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης δημοσίευσε βίντεο από τα γυρίσματα του νέου επεισοδίου
Το έκτο επεισόδιο της σειράς με τίτλο «Μουσικές Καρέκλες» θα προβληθεί απόψε στις 22:40 στο MEGA
To Μaestroσυνεχίζει την επιτυχημένη πορεία του στην ελληνική τηλεόραση, ενώ έχει καταχωρηθεί ήδη και στον κατάλογο του Netflix.
Ο δημιουργός της σειράς Χριστόφορος Παπακαλιάτης δημοσιεύει συχνά, βίντεο και φωτογραφίες στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, από τα γυρίσματα.
Στην τελευταία του ανάρτηση, ανέβασε ένα backstage βίντεο από το έκτο επεισόδιο με τίτλο «Μουσικές Καρέκλες».
Η εμφάνιση της Αλεξάνδρας στο νησί, καθώς και η σχέση της με τον Ορέστη, γίνεται γρήγορα γνωστή στους κατοίκους. Ο ερχομός της φέρνει σε δύσκολη θέση τον Ορέστη και τσακίζει την ερωτευμένη Κλέλια. Τα πράγματα όμως δεν είναι όπως φαίνονται.
Η Toyota εξελίσσεται εδώ και 6 δεκαετίες μαζί με την ελληνική αγορά και τις ανάγκες των οδηγών, διαμορφώνοντας παράλληλα τη δική της πρόταση για το μέλλον της βιώσιμης αυτοκίνησης.
Η πρώτη παρουσία της ΕΚΟ, μέλος του Ομίλου HELLENiQ ENERGY, στην κορυφαία διεθνή έκθεση superyachts στο Μονακό ενισχύει περαιτέρω τη θέση της ως κορυφαίος προμηθευτής καυσίμων για το Marine και το yachting στην Ανατολική Μεσόγειο και τη Νοτιοανατολική Ευρώπη.
Δύο αρχηγοί που σήκωσαν τα μεγαλύτερα τρόπαια με τις Εθνικές τους ομάδες, δύο εμβληματικές μορφές του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου και μία ξεχωριστή συνάντηση στη Θεσσαλονίκη.