Ο Χρήστος Λούλης ανήκει στο καστ του «Maestro» και σε συνέντευξη που παραχώρησε το μεσημέρι της Τετάρτης 9 Νοεμβρίου, αποκάλυψε περισσότερα για τον ρόλο του.
Ο ηθοποιός βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή «Ελένη» και μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε και στη συνεργασία του με τον Χριστόφορο Παπακαλιάτη για τη σειρά, η οποία ανήκει πλέον στο Netflix. Όπως είπε, θα μπει στη σειρά του Mega, για ένα επεισόδιο.
«Ο ρόλος που θα κάνω αφορά στο ευρύτερο περιβάλλον του Χριστόφορου στη σειρά. Είμαι φίλος της πρώην γυναίκας του. Θα δείξει στο παρελθόν ότι είχε κάποια γυναίκα. Μέχρι τώρα δεν το ξέραμε. Έκανα spoiler και ελπίζω Χριστόφορε να με συγχωρέσεις. Κάποια στιγμή δουλεύω μαζί του σε μία τεχνοκρατική και σκληρή δουλειά. Δείχνουμε την ιστορία πώς αποφάσισε να φύγει και να πάει σε ένα νησί που δεν τον ξέρει κανείς και δεν ξέρει κανέναν να ξεκινήσει κάτι καινούργιο» είπε αρχικά, ο Χρήστος Λούλης για το «Maestro».
Δείτε το βίντεο
Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-co7sz5umqfox)
Στη συνέχεια, ανέφερε πώς δέχτηκε την πρόταση του Χριστόφορου Παπακαλιάτη. «Όταν με πήρε τηλέφωνο ο Χριστόφορος κοντά στις προηγούμενες γιορτές και μου είπε για τον ρόλο. Πήγε να μου εξηγήσει συγκεκριμένα πράγματα και του είπα ότι δεν χρειάζεται να μου εξηγήσει κι εννοείται πως θα το κάνω» είπε ο Χρήστος Λούλης.
Η Toyota εξελίσσεται εδώ και 6 δεκαετίες μαζί με την ελληνική αγορά και τις ανάγκες των οδηγών, διαμορφώνοντας παράλληλα τη δική της πρόταση για το μέλλον της βιώσιμης αυτοκίνησης.
Η πρώτη παρουσία της ΕΚΟ, μέλος του Ομίλου HELLENiQ ENERGY, στην κορυφαία διεθνή έκθεση superyachts στο Μονακό ενισχύει περαιτέρω τη θέση της ως κορυφαίος προμηθευτής καυσίμων για το Marine και το yachting στην Ανατολική Μεσόγειο και τη Νοτιοανατολική Ευρώπη.
Δύο αρχηγοί που σήκωσαν τα μεγαλύτερα τρόπαια με τις Εθνικές τους ομάδες, δύο εμβληματικές μορφές του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου και μία ξεχωριστή συνάντηση στη Θεσσαλονίκη.