Η ηθοποιός και πρωταγωνίστρια του «Maestro» μίλησε στην εκπομπή Happy Day και αρχικά, αναφέρθηκε στις δυσκολίες που αντιμετώπισε στα γυρίσματα.
«Από θέμα καιρού, είχαμε μια πολύ δύσκολη μέρα γυρισμάτων. Ήταν ένα σοβαρό ζήτημα ο καιρός, ειδικά όσο περνούσε και φτάναμε στον Οκτώβρη κι έπρεπε να μπούμε στην κάμερα με τον Χριστόφορο και να έχουμε ερωτικές σκηνές. Ήταν πολύ δύσκολο, αλλά νομίζω ότι τα καταφέραμε πολύ καλά», ανέφερε η ηθοποιός.
Glomex Player(40599v1wl82wi2dg, v-cn6xwe3k00kx)
Στη συνέχεια, αναφέρθηκε στη διαδικασία και στις ερωτικές σκηνές που έπρεπε να γυρίσουν. Όπως είπε, δεν ένιωσε στιγμή αμηχανία ή νευρικότητα.
«Δεν ένιωθα καθόλου αμηχανία. Η αλήθεια είναι ότι γελάσαμε πολύ. Ήμασταν όλο το σετ με 100 κουβέρτες και ξαφνικά, τα βγάζαμε και κάναμε την ερωτική σκηνή. Είχε χιούμορ, μόνο με αυτό μπορούμε να επιβιώσουμε», τόνισε η Κλέλια Ανδριολάτου.
Με το Outdoor Cooking ecosystem, η Miele επαναπροσδιορίζει την εμπειρία της σύγχρονης φιλοξενίας, μεταφέροντας την premium κουζίνα στον εξωτερικό χώρο του σπιτιού
Για 17η χρονιά το Stelios Philanthropic Foundation και ο ιδρυτής του, Sir Στέλιος Χατζηιωάννου, επιβραβεύουν νέους επιχειρηματίες με καινοτόμες και δυναμικές επιχειρήσεις.