Συγκεκριμένα, όπως αναφέρθηκε μέσα από το ρεπορτάζ της εκπομπής, δεν υπήρξε σύγκρουση ανάμεσα στους δύο παρουσιαστές και η Δούκισσα Νομικού είχε προτάσεις από το κανάλι, να κάνει και άλλα πράγματα στην εκπομπή, τα οποία όμως αρνήθηκε.
Με τη σειρά της η Μαρία Μπακοδήμου πήρε τον λόγο και σχολίασε, πως πιθανώς όλο αυτό να συμβαίνει για διαφημιστικούς σκοπούς: «Εγώ αφήνω ένα παραθυράκι ότι μπορεί να εμφανιστεί τη Δευτέρα και όλο αυτό να είναι ένα πολύ ωραίο διαφημιστικό όπως τσακώθηκε η Σταματίνα με την Καινούργιου και όλως τυχαίως τα βρήκαν τη μέρα που έκανε πρεμιέρα η Φαίη… Πάντα πιάνουν αυτά».
Μέσα από έναν μεγάλο διαγωνισμό όπου δυο τυχεροί κερδίζουν δυο ολικές ανακαινίσεις μπάνιου συνολικής αξίας €30.000, η εταιρεία Κυπριώτης αναδεικνύει τη δύναμη του σωστού σχεδιασμού να μεταμορφώνει την καθημερινότητα στο σπίτι.
Ο τουρισμός και η εστίαση είναι δύο από τους ταχύτερα αναπτυσσόμενους κλάδους της ελληνικής οικονομίας, όπου η εξειδίκευση και η σωστή εκπαίδευση ανοίγουν τον δρόμο για μια καριέρα με προοπτικές
Με προνομιακές εκπτώσεις και αποκλειστικά οφέλη σε προηγμένα ψηφιακά εργαλεία και λύσεις συνδεσιμότητας, το MagentaONE Business της COSMOTE TELEKOM προσφέρει ουσιαστική αξία στις επιχειρήσεις.