Για λίγες ημέρες έλειψε ηΙωάννα Τούνηαπό το σπίτι της στη Θεσσαλονίκη και κατά την επιστροφή της, το θέαμα που αντίκρισε θύμιζε βομβαρδισμένο τοπίο.
Η γνωστή Instagrammer και ο αγαπημένος της,Δημήτρης Αλεξάνδρουείχαν επισκεφτεί την Κρήτη για τον Δεκαπενταύγουστο, προκειμένου να ξεκουραστούν και να απολαύσουν την ηρεμία του νησιού.
Ωστόσο, τον περισσότερο χρόνο της ημέρας τους τον περνούν κυρίως στο σπίτι, λόγω της κατάστασης της Ιωάννας Τούνη. Υπενθυμίζεται πως τις προηγούμενες ημέρες, αντιμετώπισε κάποιες δυσκολίες με την εγκυμοσύνη της.
Επιστρέφοντας στο σπίτι της στη Θεσαλλονίκη, η Ιωάννα Τούνη βρέθηκε αντιμέτωπη με το «χάος» που άφησε φεύγοντας. Πεταμένα πράγματα, συσκευασίες, ρούχα και βαλίτσες βρίσκονται παντού τριγύρω, όπως φαίνεται και στο βίντεο που μοιράστηκε με τους ακόλουθούς της στο Instagram.
Στο βίντεο ακούγεται να λέει: «Αυτό είναι το σπίτι μου. Έφυγα για διακοπές πολύ γρήγορα και δεν είχα καμία διάθεση να συμμαζέψω. Δεν έχω καμία διάθεση να ξεπακετάρω και ο Δημήτρης μάλλον επισης. Ποιος το κάνει αυτό το πράγμα; Σπίτι ξανά».
Η Toyota εξελίσσεται εδώ και 6 δεκαετίες μαζί με την ελληνική αγορά και τις ανάγκες των οδηγών, διαμορφώνοντας παράλληλα τη δική της πρόταση για το μέλλον της βιώσιμης αυτοκίνησης.
Η πρώτη παρουσία της ΕΚΟ, μέλος του Ομίλου HELLENiQ ENERGY, στην κορυφαία διεθνή έκθεση superyachts στο Μονακό ενισχύει περαιτέρω τη θέση της ως κορυφαίος προμηθευτής καυσίμων για το Marine και το yachting στην Ανατολική Μεσόγειο και τη Νοτιοανατολική Ευρώπη.
Δύο αρχηγοί που σήκωσαν τα μεγαλύτερα τρόπαια με τις Εθνικές τους ομάδες, δύο εμβληματικές μορφές του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου και μία ξεχωριστή συνάντηση στη Θεσσαλονίκη.