Δηλώσεις παραχώρησε ο Χρήστος Χολίδηςκι αναφέρθηκε στο ενδεχόμενο να εμφανιστεί σε κάποιο τηλεοπτικό πρότζεκτ.
Τον τραγουδιστή συνάντησε η κάμερα της εκπομπής Happy Day και εκείνος εξέφρασε την επιθυμία του να ασχοληθεί με την τηλεόραση.
«Θα ήθελα να είμαι σε κάποιο σόου. Και καμεραμάν αν θέλετε, στην παραγωγή. Αντέχω ακόμα. Κουβαλάω κιβώτια, κάμερες. Εδώ έγινε ο Ράμμος παρουσιαστής, δηλαδή, θα τρελαθώ, δεν θα γινόμουν εγώ; Να του ευχηθώ καλή επιτυχία. Κάνουμε παρέα, είναι πολύ αξιόλογος άνθρωπος», είπε γελώντας ο Χρήστος Χολίδης για τον παρουσιαστή του «Total BlackOut».
Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-cirvdaru3ww1)
Στη συνέχεια, αναφέρθηκε στις δυσκολίες που έχει αντιμετωπίσει στην καριέρα του μέχρι σήμερα.
«Η αρχή της καριέρας μου ήταν χωματόδρομος. Μετά έγινε καρδιογράφημα. Δεν υπάρχει ούτε πάνω, ούτε κάτω, ούτε μία ευθεία. Δυσκολίες υπάρχουν πάρα πολλές, όπως και σε όλα τα επαγγέλματα. Ο χαρακτήρας είναι αυτός που σε κάνει να τις ξεπερνάς», ανέφερε χαρακτηριστικά.
Τέλος, όταν ρωτήθηκε για την προσωπική του ζωή, εξήγησε πως έχει αποφασίσει να μη μιλάει για αυτή και θέλει να την κρατήσει μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.
Η Toyota εξελίσσεται εδώ και 6 δεκαετίες μαζί με την ελληνική αγορά και τις ανάγκες των οδηγών, διαμορφώνοντας παράλληλα τη δική της πρόταση για το μέλλον της βιώσιμης αυτοκίνησης.
Η πρώτη παρουσία της ΕΚΟ, μέλος του Ομίλου HELLENiQ ENERGY, στην κορυφαία διεθνή έκθεση superyachts στο Μονακό ενισχύει περαιτέρω τη θέση της ως κορυφαίος προμηθευτής καυσίμων για το Marine και το yachting στην Ανατολική Μεσόγειο και τη Νοτιοανατολική Ευρώπη.
Δύο αρχηγοί που σήκωσαν τα μεγαλύτερα τρόπαια με τις Εθνικές τους ομάδες, δύο εμβληματικές μορφές του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου και μία ξεχωριστή συνάντηση στη Θεσσαλονίκη.