Η Σάσα Μπάστα ήταν καλεσμένη στην εκπομπή το «Πρωινό» και μεταξύ άλλων, μίλησε για τον θάνατο του πατέρα της, τον οποίο όπως αποκάλυψε, πληροφορήθηκε δύο μήνες αργότερα.
«Ο πατέρας μου έχει πεθάνει, πριν από 3 χρόνια όταν ήμουν έγκυος, δεν το έμαθε ποτέ (σ.σ. ότι ήταν έγκυος). Το έμαθα μετά από 2 μήνες. Η οικογένειά του με πήρε τηλέφωνο δύο μήνες μετά, όταν ήθελαν λεφτά για όλα τα περαιτέρω. Δεν με ενημέρωσαν ούτε για να πάω στην κηδεία του, ούτε τη μαμά μου, ούτε τον αδελφό μου. Το μόνο που μου ζήτησαν ήταν λεφτά. Να σου πω την αλήθεια δεν το πίστεψα, γιατί λέω ΟΚ, θα θέλουν πάλι λεφτά. Μου έστειλαν το χαρτί και το πίστεψα. Ήταν ένα σοκ για όλους μας», είπε η τραγουδίστρια.
Στη συνέχεια η Σάσα Μπάστα μίλησε και για την περίοδο που ο αδελφός της ήταν στην εντατική. «Ήταν στην ΜΕΘ και με πήραν τηλέφωνο και μου λένε να ξέρετε πως ο αδελφός σας έχει «φύγει». Ο αδελφός μου ήταν 35 χρονών. Θυμάμαι πόσο δύσκολο ήταν να το διαχειριστώ μέχρι να φτάσω από το σπίτι στο νοσοκομείο. Τον έσωσαν οι γιατροί αλλά ήταν ένα θαύμα».
Το επαγγελματικό τμήμα της LG Electronics Hellas παρουσίασε το B2B όραμά του για το 2030 και την ανακαινισμένη B2B Academy, επιβεβαιώνοντας τη στρατηγική του δέσμευση στην εκπαίδευση, την τεχνολογική καινοτομία και την ανάπτυξη ολοκληρωμένων επαγγελματικών λύσεων.
Πρόκειται για έναν εξειδικευμένο ψηφιακό ακαδημαϊκό βοηθό, σχεδιασμένο να συνομιλεί με τον φοιτητή φυσικά, να κατανοεί τις απορίες του και να τον καθοδηγεί στη μελέτη του.