ΗΙωάννα Τούνη και ο Δημήτρης Αλεξάνδρου βιώνουν την καλύτερη περίοδο της ζωής τους και συχνά μοιράζονται στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, στιγμιότυπα από την καθημερινότητά τους.
Το ζευγάρι μετακόμισε πρόσφατα στο νέο σπίτι του Δημήτρη Αλεξάνδρου και στην τελευταία δημοσίευση που έκαναν, ποζάρουν γυμνοί στα πλακάκια, τυλιγμένοι με μια κουβέρτα.
«Δεν χρειάζεται να περιμένεις τον Αγ. Βαλεντίνο για να κάνεις ξεχωριστή την ημέρα σου… Κάθε μέρα μπορεί να είναι εξίσου ξεχωριστή, με λίγη καλή διάθεση & μια όμορφη ατμόσφαιρα!», έγραψε η Ιωάννα Tούνη στη λεζάντα.
Η Tεχνητή Nοημοσύνη ενσωματώνεται σε ολόκληρη την αλυσίδα αξίας — από τον αρχικό σχεδιασμό και την προηγμένη μηχανική έως τη λειτουργία και τη συνεχή βελτιστοποίηση