Στο MadWalk, που πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Τρίτης (23/11), έδωσε το παρών η Ισμήνη Παπαβλασοπούλου. Το όμορφο μοντέλο έκανε δηλώσεις στις τηλεοπτικές κάμερες και, μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε στη Βίκυ Καγιά.
«Θεωρώ πως θα συμμετείχα ξανά στο GNTM. Έχω πολύ καλή σχέση με όλους τους κριτές. Έχουμε πάρα πολύ ωραία χημεία. Πολύ ωραία ενέργεια. Περάσαμε τέλεια και περιμένουμε και τον τελικό μας!» σημείωσε η Ισμήνη Παπαβλασοπούλου.
Όσον αφορά τη Βίκυ Καγιά, το μοντέλο υποστήριξε: «Η Βίκυ είναι φίλη αγαπημένη και το έχουμε αναλύσει πολύ. Πέρα του ότι έφυγε από μία θέση και εγώ πήγα σε αυτή τη θέση, από εκεί και πέρα δεν υπάρχει κάποια άλλη σύγκριση θεωρώ».
Από μια στέρεη ελληνική παραγωγική βάση σε διεθνή δύναμη με παρουσία σε πάνω από 90 χώρες, η DEMO αποδεικνύει όχι μόνο ότι η υγεία είναι ένα αδιαπραγμάτευτο κοινωνικό αγαθό, αλλά και ότι αυτή η χώρα κρύβει μέσα της τεράστιες δυνάμεις.