Για την εγκυμοσύνη της Φαίης Σκορδά χύθηκε πολύ μελάνι και η ώρα που ο Λιάγκας junior θα κάνει την εμφάνισή του φαίνεται πως έφτασε! Η Φαίη και ο Γιώργος Λιάγκας περιμένουν πώς και πώς τη στιγμή που θα κρατήσουν στην αγκαλιά τους το πρώτο τους παιδάκι.
Σύμφωνα με ανεπιβεβαίωτες μέχρι στιγμής πληροφορίες, η παρουσιάστρια βρίσκεται ήδη στο μαιευτήριο «Γαία», κατόπιν συνεννόησης της με το γυναικολόγο της Θάνο Παράσχο, έχοντας φυσικά στο πλευρό της το Γιώργο Λιάγκα.
Να σημειώσουμε πως εδώ και περίπου μία εβδομάδα, το ζεύγος Λιάγκα βρισκόταν σε κατάσταση ετοιμότητας, αφού δεν πήγαινε πουθενά χωρίς το βαλιτσάκι με τα απαραίτητα που θα χρειαζόταν η Φαίη για το μαιευτήριο.
Ένα νέο κεφάλαιο στην ελληνική ψυχαγωγία γράφεται με πρωταγωνιστές που γνωρίζουν καλά πώς να μετατρέπουν τη διασκέδαση σε εμπειρία: Ο Γιώργος Μαζωνάκης και ο όμιλος ΜΚ Group (Μαροσούλη - Κοταρίδη) ενώνουν ξανά τις δυνάμεις τους σε μια συνεργασία με πολλαπλές διαστάσεις.