Για την εγκυμοσύνη της Φαίης Σκορδά χύθηκε πολύ μελάνι και η ώρα που ο Λιάγκας junior θα κάνει την εμφάνισή του φαίνεται πως έφτασε! Η Φαίη και ο Γιώργος Λιάγκας περιμένουν πώς και πώς τη στιγμή που θα κρατήσουν στην αγκαλιά τους το πρώτο τους παιδάκι.
Σύμφωνα με ανεπιβεβαίωτες μέχρι στιγμής πληροφορίες, η παρουσιάστρια βρίσκεται ήδη στο μαιευτήριο «Γαία», κατόπιν συνεννόησης της με το γυναικολόγο της Θάνο Παράσχο, έχοντας φυσικά στο πλευρό της το Γιώργο Λιάγκα.
Να σημειώσουμε πως εδώ και περίπου μία εβδομάδα, το ζεύγος Λιάγκα βρισκόταν σε κατάσταση ετοιμότητας, αφού δεν πήγαινε πουθενά χωρίς το βαλιτσάκι με τα απαραίτητα που θα χρειαζόταν η Φαίη για το μαιευτήριο.
Στη νέα της καμπάνια, η MISKO εμπνέεται από τις μικρές στιγμές της καθημερινότητας όπου οι άνθρωποι, παρά τις διαφορές τους, βρίσκουν τρόπους να συνδεθούν γύρω από ένα πιάτο ζυμαρικών. Ένα δέσιμο που γίνεται και τίτλος της: «Όλη η νοστιμιά είναι στο δέσιμο»