Στην εκπομπή «Dot» φιλοξενήθηκε οΚρατερός Κατσούλης. Ο ηθοποιός μεταξύ άλλων εξήγησε και το λόγο που δεν έπαιξαν σχεδόν καθόλου το κίνημα #MeToo στην «Φωλιά των Κου Κου».
«Αυτό θα άλλαζε τη δομή της εκπομπής, δεν είναι το προφίλ. Το προφίλ δεν έχει πρόβλημα να το αλλάξεις, μπορείς να το κάνεις μια ή δύο φορές. Αλλά είναι ένα θέμα που μπορείς να το κάνεις μία ή δύο φορές; Και αυτό μετά, επειδή υπάρχουν κακεντρεχείς, θα σου πουν “εντάξει, αφιερώσατε μια εκπομπή μόνο και μόνο για να πείτε ότι αφιερώσατε”», τόνισε αρχικά ο Κρατερός Κατσούλης.
Στη συνέχεια πρόσθεσε ότι «αν δεν το κάνω έτσι, θα μου πεις ότι δεν αφιερώσατε καθόλου. Εάν το κάνω κανονικά, αλλάζω τη δομή της εκπομπής; Ως άνθρωπος, ως ηθοποιός, ως Κρατερός ήταν πολύ ξεκάθαρη η θέση μου».
Τέλος, ο Κρατερός Κατσούλης συμπλήρωσε πως «στην εκπομπή δεν μπορείς να έχεις τη δική σου προσωπική θέση γιατί εκεί έχεις έναν συγκεκριμένο ρόλο, είσαι παρουσιαστής μιας εκπομπής».
Δείτε όλη τη συνέντευξη του Κρατερού Κατσούλη στο «Dot»
Πώς η τεχνητή νοημοσύνη θα μας πάρει πρώτα το βαρετό, μετά ότι είναι «ρουτίνα» και στο τέλος την ίδια την ανάγκη για δουλειά και γιατί αυτό μπορεί να είναι το καλύτερο πράγμα που μας συνέβη εδώ και χιλιάδες χρόνια. Ή μήπως όχι;
Μια πρωτοβουλία του καφέ NESCAFÉ® φέρνει παιδιά της ΚΥΔΩΝ Special Team και παιδιά εργαζομένων της Nestlé στο ίδιο γήπεδο, δείχνοντας στην πράξη ότι ο αθλητισμός μπορεί να δημιουργεί χώρο για όλους.
Μέσα από τη σειρά «Πετυχαίνουμε μαζί 2026: Success Stories», τα METRO Cash & Carry δίνουν τον λόγο στους ανθρώπους του κλάδου Ho.Re.Ca. για να μιλήσουν για τις επιχειρήσεις τους, τις προκλήσεις που αντιμετωπίζουν και τις συνεργασίες που συμβάλλουν στην εξέλιξή τους.