Ατέλειωτο είναι το καλοκαίρι για την Αθηνά Οικονομάκου. Η ηθοποιός αν και βρισκόμαστε στα τέλη Αυγούστου συνεχίζει τις καλοκαιρινές της διακοπές και δημοσιεύει στιγμές της στo Instagram.
Λάτρης του νερού δημοσίευσε βίντεο από το μπάνιο της στην πισίνα όπου επιδίδεται σε βουτιές και τούμπες.
Η JURA, το κορυφαίο brand αυτόματων μηχανών, φέρνει στην Ελλάδα μια νέα προσέγγιση στην εμπειρία του καφέ, βασισμένη στην τεχνολογία αιχμής και την υψηλή τεχνογνωσία.
Σήμερα, οι επιχειρήσεις δεν αναζητούν απλώς θεωρητικές γνώσεις, αλλά ανθρώπους που μπορούν να ενταχθούν άμεσα στην παραγωγή, να χειριστούν σύγχρονες τεχνολογίες και να ανταποκριθούν στις απαιτήσεις ενός περιβάλλοντος που αλλάζει με ιλιγγιώδεις ρυθμούς
Αυτό το καλοκαίρι, επιλέγουμε λιγότερα αλλά καλύτερα. Και όταν η τεχνολογία συνδυάζει μικρό μέγεθος, κορυφαία απόδοση και έξυπνο σχεδιασμό, γίνεται ο πιο χρήσιμος συνοδοιπόρος σε κάθε απόδραση.