Στο πλατό του «Έλα Χαμογέλα» βρέθηκε, το πρωί του Σαββάτου, η Πέννυ Μπαλτατζήπροκειμένου να σχολιάσει τον μεγάλο τελικό τουHouse of Fame. Η γνωστή τραγουδίστρια και καθηγήτρια της μουσικής ακαδημίας του ΣΚΑΪ αποκάλυψε, μάλιστα, πως από πολύ νωρίς αισθάνθηκε ότι ο Στέφανος Πιτσίνιαγκας θα κερδίσει.
Πιο συγκεκριμένα, η Πένυ Μπαλτατζή σημείωσε χαρακτηριστικά πως «ειλικρινά περίμενα από την πρώτη εβδομάδα πως θα κερδίσει ο Στέφανος.Με την αμεσότητα, την λαϊκότητα, το παιδί της διπλανής πόρτας. Το πάρα πολύ άμεσο. Πιστεύω ότι έχει star quality. Πρώτα απ’ όλα έχει ένα προσωπάκι που το αγαπάει η κάμερα. Το αγαπάει η Panic αυτό το προσωπάκι, του αρέσει αυτό το καστανό. Της Panik της αρέσει πολύ αυτό το καστανό, το αδύνατο, το μικροκαμωμένο» πρόσθεσε η τραγουδίστρια στην εκπομπή της Σίσσυς Χρηστίδου στο OPEN. «Ο Στέφανος έδειξε μέσα στις εβδομάδες εξέλιξη. Και επειδή ήταν πραγματικά ο πιο άγουρος, για αυτό είδαμε και τόσο μεγάλη πρόοδο» κατέληξε.
Η συνεργασία της Superbet με την ΚΑΕ Ολυμπιακός εγκαινιάζει μία νέα εποχή, με κοινό στόχο τη δημιουργία μοναδικών εμπειριών για τους φιλάθλους, μέσα και έξω από το παρκέ
Οι δασικές πυρκαγιές αποτελούν πλέον μια πραγματικότητα που απαιτεί διαφορετική προετοιμασία. Η πρόληψη, η σωστή ενημέρωση και η ασφαλιστική προστασία συνθέτουν σήμερα μια νέα κουλτούρα ανθεκτικότητας.