Λίγες ημέρες πριν την Καθαρά Δευτέρα, συγκεκριμένα το απόγευμα της περασμένης Πέμπτης 3 Μαρτίου, η Ελένη Μενεγάκη εθεάθη να ψωνίζει τα σαρακοστιανά καλούδια στο αγαπημένο της κατάστημα ντελικατέσεν στην Κηφισιά.
Αφού, λοιπόν, έμεινε για περισσότερο από μια ώρα στο κατάστημα και δοκίμασε τις σαρακοστιανές λιχουδιές που της πρότειναν, η παρουσιάστρια του «Καφέ με την Ελένη» έκανε τις αγορές της και με τις σακούλες γεμάτες κατευθύνθηκε στο αυτοκίνητο της.
Κλείσιμο
Ντυμένη casual και εμφανώς ανανεωμένη, η ωραία Ελένη της μικρής οθόνης έκανε τα ψώνια της, με το φακό του «OK» και του «HELLO» να την απαθανατίζει για μια ακόμη φορά την ώρα που ψωνίζει για εκείνη και τα τρία της παιδιά.
H κορυφαία Νομική Σχολή, που συγκαταλέγεται στις Top 100 παγκοσμίως για τις διεθνείς προοπτικές της, υποδέχεται τους πρώτους φοιτητές της στην Αθήνα τον Οκτώβριο του 2026, εγκαινιάζοντας ένα νέο, διεθνές μοντέλο σπουδών.
Με καταστήματα σε δημοφιλείς καλοκαιρινούς προορισμούς, περισσότερες επιλογές και υπηρεσίες που κάνουν την καθημερινότητα των διακοπών πιο εύκολη, η ΑΒ βρίσκεται εκεί όπου τη χρειαζόμαστε.
Οι μεγάλες καλοκαιρινές εκπτώσεις της La Vie en Rose είναι η κατάλληλη αφορμή για να ανανεώσουμε τη ρουτίνα περιποίησης με ελληνικά καλλυντικά που προστατεύουν, ενυδατώνουν και χαρίζουν λάμψη από την κορυφή έως τα νύχια.