Κάνουν ότι μπορούν για να αποδείξουν ότι είναι μαζί. Η Νικόλ Τσομπανίδου και ο Παναγιώτης Βασιλάκος μπορεί να γνωρίστηκαν μέσα από ένα ριάλιτι αλλά δείχνουν ότι όλα μπορεί να συμβούν. Κόντρα στις όποιες φήμες που τους θέλουν να έχουν χωρίσει εκείνοι με κοινές φωτογραφίες, stories και ανταλλαγή μηνυμάτων δείχνουν πως ο έρωτάς τους φουντώνει.
Σε μια από τις τελευταίες της αναρτήσεις η Νικολέττα ανέβασε μια φωτογραφία από τα παρασκήνια του τελικού του «The Bachelor» και στη λεζάντα έβαλε μερικά τριαντάφυλλα.
Στη συγκεκριμένη φωτογραφία ο Παναγιώτης Βασιλάκος θυμήθηκε τις τελετές των Ρόδων και σχολίασε με νόημα απευθυνόμενος στη σύντροφό του: «Όλα τα τριαντάφυλλα του κόσμου αξίζεις».
Την ίδια ώρα η φερόμενη ως πέτρα του σκανδάλου, η Μαρίνα, η οποία είχε αποχωρήσει οικειοθελώς από το Bachelor δηλώνει μόνη και λέει κατηγορηματικά πως δεν είναι ζευγάρι με τον Παναγιώτη Βασιλάκο.
Χιλιάδες φίλαθλοι θα έχουν την ευκαιρία να δουν το μονοθέσιο που κατέκτησε το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Κατασκευαστών της Formula 1 το 2025 και τη θρυλική McLaren MP4/6 του Ayrton Senna να «βρυχώνται» σε μια ειδικά διαμορφωμένη πίστα στο ΟΑΚΑ.
Οι μεγαλύτερες αλλαγές στην ιστορία σπάνια ανακοινώνουν την άφιξή τους. Δεν ξεκινούν με μια ανακάλυψη ούτε με μια εφεύρεση. Ξεκινούν τη στιγμή που μια ιδέα, τόσο βαθιά ριζωμένη που μοιάζει αυτονόητη, παύει ξαφνικά να ισχύει. Μία από αυτές τις ιδέες ήταν ότι υπάρχει ένας σωστός τρόπος να τρώμε.