Το λόγο για τον οποίο εμφανίστηκε μόνο μία φορά στην εκπομπή της Ηλιάνας Παπαγεωργίου, αν και είχε γίνει γνωστό πως θα είχε την στήλη με τα ζώδια, αποκάλυψε η Αγγελική Μανουσάκη, η zodiac memes expert που «τρελαίνει» το Instagram και το YouTube.
Όπως είχε γίνει γνωστό, η Αγγελική θα έλεγε τα ζώδια στο «Pop Up», ωστόσο, δεν εμφανίστηκε ποτέ στην πρεμιέρα της εκπομπής, αλλά δύο εβδομάδες αργότερα, για πρώτη και… τελευταία φορά.
Καλεσμένη σε εκπομπή του MAD TV, η Αγγελική, που ασχολείται με τα ζώδια με ξεχωριστό και ευφάνταστο τρόπο και γίνεται κάθε φορά viral, εξήγησε πως έκανε μόνο μία πρόβα. «Η πρόβα μου δεν ήταν καλή. Ο αρχισυντάκτης νόμιζε ότι εγώ θα λέω προβλέψεις, δεν με ήξερε, ούτε ήξερε τι κάνω. Όταν του εξήγησα πως δεν έχω άδεια αστρολόγου και δεν μπορώ να λέω προβλέψεις, γκρίντζαρε. Δεν κρίνω, αλλά θεωρώ πως θα έπρεπε να γίνουν περισσότερες πρόβες, ειδικά αφού εγώ δεν είχα βγει ξανά στην τηλεόραση. Σε εκείνη την πρόβα, απλά πέντε άτομα κάθονταν στον καναπέ και με κοιτούσαν», ανέφερε, προσθέτοντας πως δύο μέρες μετά την πρόβα ενημερώθηκε από τον αρχισυντάκτη πως δεν θα εμφανιστεί στην πρεμιέρα.
Δύο εβδομάδες μετά, την κάλεσαν να πάει στο πλατό. Όπως εξήγησε, της έδωσαν 6 λεπτά για να πει τα 12 ζώδια και να κάνει εισαγωγή και αποφώνηση. «Νόμιζα ότι πήγε καλά, αλλά όταν το είδα δεν ήμουν καλή, ήταν σαν να είχα πάθει κάτι, σαν να είχα πάθει εγκεφαλικό. Δύο μέρες μετά με πήρε ο αρχισυντάκτης και μου είπε πως δεν ήμουν καλή… Θεωρώ ότι δεν ταίριαξα σε αυτή την εκπομπή. Η τηλεόραση είναι για μένα, αλλά σ’ αυτή την εκπομπή δεν έκανα», συνέχισε, προσθέτοντας πως κατά τη γνώμη της θα έπρεπε να είχαν γίνει περισσότερες πρόβες.
Δείτε όσα είπε η Αγγελική Μανουσάκη για το «Pop Up» στο 02:45:
Είτε είστε φανατικοί του camping είτε σκέφτεστε να το δοκιμάσετε για πρώτη φορά, το Simos Camping προσφέρει τις ιδανικές συνθήκες για να ανακαλύψετε έναν διαφορετικό τρόπο διακοπών. Με σύγχρονες εγκαταστάσεις, υψηλό επίπεδο οργάνωσης και όλες τις απαραίτητες παροχές.
Από τους ασπροπίνακες, στα μαθητικά lockers και τον ψηφιακό μετασχηματισμό των αιθουσών διδασκαλίας: Tο πρόσωπο της εκπαίδευσης αλλάζει και μία ελληνική εταιρεία πρωτοπορεί.
Στους μήνες που απουσίασε από τη δουλειά της λόγω άδειας μητρότητας, η Κατερίνα Πετράκη παρακολούθησε από απόσταση μια αλλαγή που εξελισσόταν με ταχύτητα. Η Τεχνητή Νοημοσύνη άρχιζε να περνά από τη θεωρία στην πράξη, αποκτώντας θέση στην καθημερινότητα ολοένα και περισσότερων επαγγελμάτων. Αυτό που μέχρι πρότινος έμοιαζε με μια τεχνολογία του μέλλοντος, γινόταν σταδιακά μέρος του παρόντος.