HΈφη Σαρρήβρέθηκε και πάλι στο προσκήνιο με τη συμμετοχή της στο«Just the 2 of Us». H γνωστή τραγουδίστρια επρόκειτο αρχικά να είναι ζευγάρι με την Πηγή Δεβετζή στο μουσικό σόου, ωστόσο η Ολυμπιονίκης νόσησε από το κορωνοϊό και τη θέση της πήρε μόνιμα ο Τρύφωνας Σαμαράς.
Οι δυο τους έχουν καταφέρει να ξεχωρίσουν με τις... κόντρες τους και τις ιδιαίτερες εμφανίσεις τους. Λίγες ώρες πριν το αποψινό live του «J2US» η Έφη Σαρρή δημοσίευσε δύο αποκαλυπτικές φωτογραφίες της στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram. Σε αυτές βλέπουμε την τραγουδίστρια να ποζάρει τόπλες, στο στολισμένο σαλόνι του σπιτιού της.
Ανεξήγητη απώλεια βάρους, εξάντληση, μειωμένη όρεξη ή δυσκολία στην κίνηση αποτελούν κάποια από τα «σημάδια» της δυσθρεψίας που συνήθως περνάνε απαρατήρητα
Η επένδυση στον σύγχρονο χώρο εργασίας ξεκινά με μια απόφαση: να αντιμετωπιστεί το εργασιακό περιβάλλον ως αυτό που πραγματικά είναι, ένα κρίσιμο κομμάτι της στρατηγικής της επιχείρησης. Η ΔΡΟΜΕΑΣ προσφέρει ακριβώς αυτό.