Στην πρωινή εκπομπή στη «Φωλιά των Κου Κου» μίλησε ζωντανά μέσω skype ο Σήφης Φαραντάκης. Ο 20χρονος, που αποχώρησε από το GNTM στο χθεσινό επεισόδιο, αναφέρθηκε, μεταξύ άλλων, στην εμπειρία του στο ριάλιτι μόδας, αλλά και στις φήμες που τον ήθελαν να είναι ζευγάρι με τη Μαρινέλα. Ο Σήφης διέψευσε τις φήμες αυτές, τονίζοντας πως οι δυο τους είναι μόνο φίλοι.
«Με τη Μαρινέλα έχει παρεξηγηθεί το γεγονός πως ήμασταν λίγο πιο κοντά, επειδή είμαστε από την Κρήτη. Μας παρεξηγήσατε και εσείς και τα παιδιά στο σπίτι και η παραγωγή. Νόμιζαν πως με τη Μαρινέλα είχαμε κάτι παραπάνω, εκτός του να είμαστε μόνο φίλοι. Ήμασταν πολύ κοντά, μιλούσαμε λίγο παραπάνω. Με την Μαρινέλα δεν είχαμε κάτι παραπάνω. Ήμασταν μόνο καλοί φίλοι» εξήγησε ο Σήφης Φαραντάκης.
Το ξεχωριστό Open Day που θα γίνει το Σάββατο 25 Απριλίου 2026 αντλεί έμπνευση από σημαντικούς εφευρέτες και επιστήμονες, παρακινώντας τα παιδιά να ενεργοποιήσουν τη σκέψη, τη φαντασία και τη δημιουργικότητά τους.
Κάποια πράγματα τα θεωρούμε δεδομένα. Ένα προϊόν προσωπικής υγιεινής, μια μικρή πράξη φροντίδας, μια συνήθεια που επαναλαμβάνεται. Πίσω από αυτές τις στιγμές, υπάρχουν επιλογές που καθορίζουν το πώς μια εταιρεία βλέπει τον ρόλο της. Και για τη ΜΕΓΑ, η φροντίδα δεν σταματά στο προϊόν, συνεχίζεται όπου υπάρχει ανάγκη.