ΗΚατερίνα Καινούργιου είναι ευτυχισμένη και ερωτευμένη στο πλευρό του επιχειρηματία, Φίλιππου Τσαγκρίδη. Οι δυο τους κρατούν χαμηλούς τόνους στην προσωπική τους ζωή, χωρίς ωστόσο να κρύβουν τη σχέση τους.
Σήμερα ο Φίλιππος Τσαγκρίδης έχει την ονομαστική του εορτή και η Κατερίνα Καινούργιου θέλησε να του ευχηθεί δημόσια, ανεβάζοντας στα instastories μια κοινή της φωτογραφία με τον επιχειρηματία από το καλοκαίρι του 2019.
Δείτε παρακάτω την ανάρτηση της Κατερίνας Καινούργιου:
Το 1981, μια ελληνική εταιρεία αποφάσισε να μπει σε έναν χώρο που μέχρι τότε ανήκε σχεδόν αποκλειστικά στις εισαγωγές προϊόντων από το εξωτερικό. Πρόθεσή της να δημιουργήσει μια 100% ελληνική πρόταση, βασισμένη στην άριστη ποιότητα, τη μοναδικότητα και την καινοτομία. Αυτή ήταν η αρχή της ΜΕΓΑ.
Η επιτυχία με την πρώτη προσπάθεια έχει γίνει το ιερό δισκοπότηρο της υποβοηθούμενης αναπαραγωγής, καθώς προστατεύει το ζευγάρι από την οικονομική ασφυξία.