Ανανεωμένη και ξεκούραστη γύρισε η Ελένη Μενεγάκη από το Λονδίνο όπου το περασμένο Σαββατοκύριακο βρέθηκε παρέα...
Ανανεωμένη και ξεκούραστη γύρισε η Ελένη Μενεγάκη από το Λονδίνο όπου το περασμένο Σαββατοκύριακο βρέθηκε παρέα με τον αγαπημένο της Ματέο. Τα πάντα περιελάμβανε το ταξίδι της παρουσιάστριας στην ευρωπαϊκή πόλη… Από διασκέδαση, φαγητό και shopping, μέχρι και επαγγελματικές υποχρεώσεις, αφού η Ελένη βρέθηκε στο Λονδίνο, όχι μόνο για να δει τον αδελφό της Θοδωρή που σπουδάζει εκεί, αλλά και για τις ανάγκες της καμπάνιας γνωστής εταιρείας καλλυντικών την οποία διαφημίζει.
Νωρίτερα όμως, όπως διαβάζουμε στο περιοδικό «HELLO», η παρουσιάστρια φρόντισε να ανανεώσει το μαλλί πηγαίνοντας κομμωτήριο με τη μαμά Ζέτα, ενώ δεν το ίδιο βράδυ δεν έλειψε και το σούσι στο Κεφαλάρι συντροφιά με ποιον άλλο; Με το Ματέο φυσικά!
H κορυφαία Νομική Σχολή, που συγκαταλέγεται στις Top 100 παγκοσμίως για τις διεθνείς προοπτικές της, υποδέχεται τους πρώτους φοιτητές της στην Αθήνα τον Οκτώβριο του 2026, εγκαινιάζοντας ένα νέο, διεθνές μοντέλο σπουδών.
Με καταστήματα σε δημοφιλείς καλοκαιρινούς προορισμούς, περισσότερες επιλογές και υπηρεσίες που κάνουν την καθημερινότητα των διακοπών πιο εύκολη, η ΑΒ βρίσκεται εκεί όπου τη χρειαζόμαστε.
Οι μεγάλες καλοκαιρινές εκπτώσεις της La Vie en Rose είναι η κατάλληλη αφορμή για να ανανεώσουμε τη ρουτίνα περιποίησης με ελληνικά καλλυντικά που προστατεύουν, ενυδατώνουν και χαρίζουν λάμψη από την κορυφή έως τα νύχια.