Μάρω Λύτρα: "Δεν πήρα τη θέση της Ειρήνης Μερκούρη"
Και ενώ η Ειρήνη Μερκούρη εμμέσως πλην σαφώς υποστηρίζει ότι η Μάρω Λύτρα της πήρε τη θέση, η δεύτερη απαντά σε όσα...
Και ενώ η Ειρήνη Μερκούρη εμμέσως πλην σαφώς υποστηρίζει ότι η Μάρω Λύτρα της πήρε τη θέση, η δεύτερη απαντά σε όσα ακούγονται τον τελευταίο καιρό σχετικά με την αντικατάσταση της Ειρήνης από τη ίδια στο νυχτερινό κέντρο ''ΕΜΠΑΤΗ NORTH''.
«Όλοι το ξέραμε ότι αλλάζει το σχήμα. Δεν έχουμε τίποτα να μοιράσουμε με την Ειρήνη Μερκούρη», δήλωσε στην κάμερα της «Πρωινής Μελέτης» η Μάρω Λύτρα και συνέχισε: "Δεν της πήρα τη θέση. Δεν γνωρίζω τίποτα από όλα αυτά."
Σε μια νέα στρατηγική κίνηση που διευρύνει την παραγωγική της βάση και ενισχύει την παρουσία της στους τομείς της στεγανοποίησης και των έργων υποδομής, η ISOMAT εντάσσει στον Όμιλο το καταξιωμένο ελληνικό brand ESHA, μέσω της νεοσύστατης θυγατρικής ISOMAT BITUMEN.
Η Toyota εξελίσσεται εδώ και 6 δεκαετίες μαζί με την ελληνική αγορά και τις ανάγκες των οδηγών, διαμορφώνοντας παράλληλα τη δική της πρόταση για το μέλλον της βιώσιμης αυτοκίνησης.
Πώς η AI αλλάζει τον τρόπο με τον οποίο οι μαθητές μελετούν και προετοιμάζονται για τις εξετάσεις, με τον εκπαιδευτικό να παραμένει ο καθοριστικός παράγοντας της μαθησιακής εμπειρίας