Ανδρέας Γεωργίου: Tο μήνυμα στη μητέρα του, 26 χρόνια μετά το θάνατό της
O ηθοποιός και σκηνοθέτης δημοσίευσε και δύο φωτογραφίες από το παρελθόν
OAνδρέας Γεωργίουέχει μιλήσει σε συνεντεύξεις του για τη μητέρα του που έφυγε νωρίς και για το πόσο πολύ του λείπει.
Σήμερα 26 χρόνια μετά το θάνατο της ο δημοφιλής ηθοποιός συγκινεί δημοσιεύοντας μια φωτογραφία της αλλά και μια με όλη του την οικογένεια και τα αδέλφια του, θέλοντας έτσι να δείξει στη μαμά του ότι είναι όλοι είναι μαζί κι αγαπημένοι!
«18/8/94… 26 χρόνια σήμερα…. είμαστε ακόμα ενωμένοι και αγαπημένοι έτσι όπως μας ήθελες… μας λείπεις μάνα!» έγραψε ο Ανδρέας Γεωργίου στα social media.
Σε μια αγορά εργασίας που αλλάζει συνεχώς, η αξία των σπουδών δεν κρίνεται μόνο από το πτυχίο αλλά από τις δεξιότητες, τις εμπειρίες και τις προοπτικές που προσφέρουν.
Η ΑΒ Βασιλόπουλος συνεχίζει να προσφέρει «όλα και κάτι παραπάνω» στην online αγοραστική εμπειρία, προσθέτοντας έναν ακόμη λόγο για εύκολες, γρήγορες και συμφέρουσες αγορές μέσα από το AB Eshop. Εδώ θα βρείτε όλες τις λεπτομέρειες.