Περνούν και μόνες τους καλά στην Μύκονο ηΙωάννα Τούνη και η Δήμητρα Αλεξανδράκη.Αυτόπτης μάρτυρας η κάμερα του Mykonos Live TV που εντόπισε τις δύο φίλες να απολαμβάνουν τον ήλιο και την θάλασσα στο beach bar restaurant Nammos στην Ψαρρού.
Μπορεί να ήταν μόνες τους αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι δεν διασκέδαζαν. Τα δύο κορίτσια ήταν μες στο κέφι και την καλή χαρά. Ήπιαν το κρασάκι τους, γέλασαν και χόρεψαν, δείχνοντας να έχουν ξεχάσει τα δυσάρεστα. Η μεν Τούνη το ροζ βίντεο η δημοσιοποίηση του οποίου την ανάγκασε σε δημόσια εξομολόγηση με δάκρυα στα μάτια, η δε Αλεξανδράκη το σοβαρό ατύχημα στο πόδι της ανήμερα των γενεθλίων της, για το οποίο χειρουργήθηκε.
Η πρωτοβουλία του WHEN και της Ολυμπιακής Ζυθοποιίας περνά στην επόμενη φάση της, προσφέροντας τρίμηνη εξατομικευμένη καθοδήγηση σε 20 γυναίκες επιχειρηματίες του κλάδου HORECA.
Υπάρχουν ερωτήσεις που πολλοί γονείς κάνουν ψιθυριστά. Και άλλες που δεν κάνουν ποτέ. Όχι γιατί δεν τους απασχολούν. Αλλά γιατί φοβούνται ότι η απάντηση μπορεί να τους γεμίσει ενοχές.
Το διήμερο της διοργάνωσης περιλαμβάνει τον 2ο διεθνή αγώνα ποδηλασίας UCI Gran Fondo Loutraki Greece, ποδηλατική Expo, pasta party, τεχνικές παρουσιάσεις και μια μεγάλη γιορτή στην τελετή απονομής των μεταλλίων, με την υπογραφή του Kyvernitis Sports & Events