Η Μαρία Σολωμού έχει ένα γιο, τον 15χρονο Αλέξανδρο ενώ η Ντορέττα Παπαδημητρίου τον Διονύση και τον Φίλιππου που είναι 15 και 14 ετών αντίστοιχα. Οι δύο ηθοποιοί μοιράζονται στιγμιότυπα από τις διακοπές τους με τους διαδικτυακούς τους φίλους.
Αν και από τις αναρτήσεις τους δεν διευκρινίζουν σε ποιο νησί των Κυκλάδων βρίσκονται ωστόσο σε μία από τις φωτογραφίες που δημοσίευσε η Μαρία Σολωμού τη βλέπουμε να ποζάρει στο πλοίο με φόντο το λιμάνι της Σύρου.
Δείτε φωτογραφίες όπως οι ίδιες τις ανέβασαν στα social media
Τέσσερα χρόνια μετά την έναρξή τους, τα «Γαλανόλευκα Αστέρια by EKO» έχουν εξελιχθεί σε μία από τις σημαντικότερες αναπτυξιακές δράσεις του ελληνικού μπάσκετ, αποδεικνύοντας στην πράξη ότι το μέλλον του αθλήματος χτίζεται από τις μικρές ηλικίες.