Η Ιωάννα Μπέλλαέχασε 8 ολόκληρα κιλά για να γίνει λίγο πιο «skinny» όπως η ίδια δήλωσε στην κάμερα του «Happy Day». «Μέσα σε ένα μήνα έχασα 8 κιλά, κατέβηκα 17 κιλά λίπος. Σαν άνθρωπος ήμουν oκ, απλά σαν μοντέλο έπρεπε να γίνω λίγο πιο skinny» δήλωσε η Ιωάννα η οποία συμμετέχει στις επιχειρήσεις του πατέρα της, ανοίγοντας άλλο ένα κατάστημα της αλυσίδας κρεοπωλείων που έχουν στην Κρήτη.
Η Ιωάννα μίλησε όμως και για τη δυσάρεστη εμπειρία που είχε από το πέρασμά της στο GNTM: «Αυτό το σχόλιο που άκουσαν οι γονείς μου στο GNTM, το ''όχι πλαστικά σε θάλασσες και ακτές'' ήταν το χειρότερο. Αυτό ήταν υπερβολή για την τηλεθέαση, ξεκάθαρα» είπε το μοντέλο στην κάμερα της εκπομπής.
Η ιστορία ενός εκπαιδευτικού θεσμού που συνδέει ευρηματικά τα παιδιά με την τεχνολογία και την καινοτομία και αποτελεί μια οργανωμένη πλατφόρμα δημιουργικής σκέψης που εξάγει την ελληνική ρομποτική στον κόσμο.
Σήμερα, οι επιχειρήσεις δεν αναζητούν απλώς θεωρητικές γνώσεις, αλλά ανθρώπους που μπορούν να ενταχθούν άμεσα στην παραγωγή, να χειριστούν σύγχρονες τεχνολογίες και να ανταποκριθούν στις απαιτήσεις ενός περιβάλλοντος που αλλάζει με ιλιγγιώδεις ρυθμούς