Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου εδώ και δύο χρόνια απασχολεί έντονα τα ΜΜΕ. Λίγες μέρες μετά την ανακοίνωση της συνεργασίας της με τον Alphaκαι το νεαρό μοντέλο είναι περιζήτητο. Η ίδια μίλησε για την εκπομπή που θα παρουσιάσει στο περιοδικό «Τηλέραμα» και μεταξύ άλλων απάντησε στο αν είναι το κορίτσι της διπλανής πόρτας.
Έχεις όνειρα να κάνεις καριέρα στην τηλεόραση, να είσαι η Νο1 παρουσιάστρια; «Ποιος ξεκινάει μια καριέρα και θέλει να είναι τελευταίος; Φυσικά και θέλω να έχω μια εξέλιξη, μια καλή πορεία και διάρκεια. Θα δουλέψω πάρα πολύ γι’ αυτό και ο κόσμος είναι αυτός που θα κρίνει, εκείνος ξέρει πόσο καιρό θα μείνω».
Είσαι το κορίτσι της διπλανής πόρτας; «Γιατί όχι; Και εγώ μένω δίπλα σε κάποιον, δεν μένω μόνη μου σε άλλον πλανήτη, είμαι κάποιου γειτόνισσα και έρχεται να μου ζητήσει ζάχαρη!»
Τι σου λέει ο κόσμος στον δρόμο; «Με τσιμπάνε στο μάγουλο! Πάρα πολύ! Με ζουλάνε! Τους αρέσει να με βλέπουν. Με αγαπάνε, απ’ ό,τι φαίνεται. Τους αγαπάω κι εγώ».
Με τη σειρά Bottox Cream & Serum, η LA VIE EN ROSE επανασυστήνει την καθημερινή φροντίδα της επιδερμίδας, δίνοντας έμφαση στη λεία, σφριγηλή και ξεκούραστη όψη.
Οι ιδιωτικές Σχολές Ανώτερης Επαγγελματικής Κατάρτισης (ΣΑΕΚ) προσφέρουν όλα τα εφόδια στους νέους που θέλουν να μπουν άμεσα στην αγορά εργασίας και να εξελιχθούν επαγγελματικά.
Η μετάβαση της εμβληματικής επένδυσης σε παραγωγική λειτουργία, αναδεικνύει ένα νέο πρότυπο βιομηχανικής ανάπτυξης, όπου οι κρίσιμες πρώτες ύλες, η τεχνολογική καινοτομία και η υπεύθυνη λειτουργία, δημιουργούν ισχυρή εθνική αξία