Δανία: Ο Μάντσεν έδεσε και βίασε τη δημοσιογράφο προτού τη δολοφονήσει

Δανία: Ο Μάντσεν έδεσε και βίασε τη δημοσιογράφο προτού τη δολοφονήσει

Τα ακριβή αίτια του θανάτου της δεν έχουν προς το παρόν καθοριστεί, αλλά οι εισαγγελικές αρχές λένε ότι η δημοσιογράφος πέθανε από στραγγαλισμό ή επειδή της έκοψε τον λαιμό της

Δανία: Ο Μάντσεν έδεσε και βίασε τη δημοσιογράφο προτού τη δολοφονήσει
Νέες σοκαριστικές λεπτομέρειες ήρθαν στο φως της δημοσιότητας για το ανατριχιαστικό έγκλημα στη Δανία, όπου ο εφευρέτης Πέτερ Μάντσεν σκότωσε, τεμάχισε και πόντισε στη θάλασσα το πτώμα της Σουηδής δημοσιογράφου, Κιμ Βαλ.

Σύμφωνα με το κατηγορητήριο, ο Μάντσεν έδεσε και κακοποίησε την Σουηδέζα δημοσιογράφο Κιμ Βαλ προτού τη δολοφονήσει μέσα στο υποβρύχιό του.

Ο Μάντσεν είχε προσχεδιάσει τον φόνο της άτυχης γυναίκας φέρνοντας στο υποβρύχιο ένα πριόνι, ένα κατσαβίδι και σωλήνες, αντικείμενα που χρησιμοποίησε για να χτυπήσει, να κόψει και να μαχαιρώσει την Κιμ Βαλ, ενώ αυτή βρισκόταν εν ζωή, αναφέρουν οι εισαγγελικές αρχές.

Κλείσιμο


 Τα ακριβή αίτια του θανάτου της δεν έχουν προς το παρόν καθοριστεί, αλλά οι εισαγγελικές αρχές λένε ότι η δημοσιογράφος πέθανε από στραγγαλισμό ή επειδή της έκοψε τον λαιμό της.

 Ο Μάντσεν έχει ομολογήσει ότι διαμέλισε το θύμα μέσα στο υποβρύχιό του και πέταξε μέρη του σώματός της στη θάλασσα, αλλά αρνείται ότι τη δολοφόνησε ή ότι την κακοποίησε σεξουαλικά.

Την 16η Ιανουαρίου σε βάρος του Μάντσεν απαγγέλθηκαν οι κατηγορίες ότι δολοφόνησε την Κιμ Βαλ και τεμάχισε τη σορό της, όπως επίσης η κατηγορία της σεξουαλικής επίθεσης χωρίς συνουσία και ιδιαίτερα επικίνδυνης φύσης.



Ασέλγησε και στο πτώμα της;


Η υπόθεση της δολοφονίας της Βαλ βρίθει σοκαριστικών στοιχείων, αλλά και εκτιμήσεων, καθώς η αστυνομία έχει εξετάσει και το ενδεχόμενο ο Δανός εφευρέτης να ασέλγησε πάνω στο άψυχο κορμί της άτυχης δημοσιογράφου.

Το στοιχείο που κατηύθυνε τους αστυνομικούς σε αυτήν εκδοχή της υπόθεσης που έχει συγκλονίσει την παγκόσμια κοινή γνώμη ήταν ο εντοπισμός 14 τραυμάτων γύρω και μέσα στα γεννητικά όργανα της Βαλ.

Το υποβρύχιο της φρίκης «Ναυτίλος»



Το ακόμα πιο φρικιαστικό είναι ότι, σύμφωνα με τους αστυνομικούς, ο Μάντσεν φέρεται να έχει κάνει σεξ με την Βαλ λίγα λεπτά μετά το θάνατό της. 

το άψυχο σώμα της γυναίκας εντοπίστηκε από διερχόμενο ποδηλάτη στην όχθη του Κόλπου Køge, όπου ο Μάντσεν είχε υποδείξει στους αστυνομικούς ως το σημείο που «έθαψε» το πτώμα της Βαλ.  

Η Κιμ Βαλ τελευταία φορά εθεάθη στο υποβρύχιο «Ναυτίλος» μαζί με τον Μάντσεν στις 10 Αυγούστου. Ο 46χρονος Δανός διασώθηκε από το Ναυτικό της χώρας την επόμενη ημέρα, όταν το υποβρύχιό του βυθίστηκε υπό αδιευκρίνιστες συνθήκες στο λιμάνι της Κοπεγχάγης. 

Η έναρξη της δίκης έχει οριστεί για τις 8 Μαρτίου. Η ετυμηγορία αναμένεται να ανακοινωθεί στις 25 Απριλίου.

Δείτε βίντεο:
Δανία: Ο Μάντσεν έδεσε και βίασε τη δημοσιογράφο προτού τη δολοφονήσει


Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης