Σπάει τα ρεκόρ η Μπριζίτ Μακρόν: Συνομήλικές της την ευχαριστούν που τους μαθαίνει να δείχνουν σέξι

Σπάει τα ρεκόρ η Μπριζίτ Μακρόν: Συνομήλικές της την ευχαριστούν που τους μαθαίνει να δείχνουν σέξι

Εντυπωσιασμένοι οι σύμβουλοί της, δεν περίμεναν τέτοια ανταπόκριση - Η κομψή Πρώτη Κυρία της Γαλλίας δεν έχει ταμπού και μιλά συχνά για την διαφορά ηλικίας με τον σύζυγό της

Σπάει τα ρεκόρ η Μπριζίτ Μακρόν: Συνομήλικές της την ευχαριστούν που τους μαθαίνει να δείχνουν σέξι
Μπορεί ο Μακρόν να είναι ο νεότερος άντρας που ανέλαβε ποτέ την προεδρία της Γαλλίας, όμως η κατά 24 χρόνια μεγαλύτερή του σύζυγός του κέρδισε ακόμα περισσότερο τις εντυπώσεις. 

Αυτό αποδεικνύει το γεγονός πως λαμβάνει περίπου 200 γράμματα την ημέρα από θαυμαστές της που έχουν μόνο καλά λόγια να πουν γι' αυτήν. Όπως αποκαλύπτουν συνεργάτες της 64χρονης Μπριζίτ Μακρόν, που δηλώνουν εντυπωσιασμένοι και έκπληκτοι από την ανταπόκριση που έχει η Πρώτη Κυρία στους πολίτες, στην πλειοψηφία τους τα γράμματα αυτά προέρχονται από συνομήλικές της γυναίκες. 

Όλες εκφράζουν τον θαυμασμό για το ντύσιμο και το στυλ της και την ευχαριστούν που τους δείχνει πως μπορούν σε κάθε ηλικία να είναι κομψές και σέξι, αλλά και να μην διστάζουν να πάρουν τη ζωή τους στα χέρια τους και να την ζήσουν στο έπακρο. 

Κλείσιμο
Χαρακτηριστικό είναι πως το προηγούμενο ρεκόρ στα Ηλύσια Πεδία κατείχε η Κάρλα Μπρούνι, η σύζυγος του Νικολά Σαρκοζί, που έπαιρνε περί τα 35 γράμματα θαυμασμού την ημέρα. 

«Πολλές γυναίκες στα 60 τους και τα 70 τους γράφουν στην Μπριζίτ για να πουν "ευχαριστώ" γιατί δεν ήξεραν πως γίνεται, γιατί δεν ήξερα πως μπορούσαν να φορέσουν μίνι σε αυτή την ηλικία, την ευχαριστούν γιατί δείχνει πως μπορεί κανείς σε αυτή την ηλικία να είναι σαγηνευτικός», λέει ο Pierre-Olivier Costa, σύμβουλος της Μπριζίτ. 









Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best of Network

Δείτε Επίσης