Τουρίστας φωτογράφισε «πνεύματα» στο ξενοδοχείο που ενέπνευσε τη «Λάμψη» του Στίβεν Κινγκ

Το ένα, μάλιστα, θυμίζει τα ανατριχιαστικά δίδυμα κοριτσάκια από το μπεστ σέλερ

Το ατμοσφαιρικό ξενοδοχείο στο Κολοράντο που ενέπνευσε τη θρυλική «Λάμψη» του Στίβεν Κινγκ μπορεί τελικά να φιλοξενεί όντως τα δικά του φαντάσματα.

Αυτό ισχυρίζεται τουλάχιστον ένας τουρίστας που κατέγραψε με την φωτογραφική του κάμερα δύο απόκοσμες... παρουσίες, κατά τη διάρκεια μιας ξενάγησης στο εμβληματικό Stanley Hotel στο Estes Park τον περασμένο μήνα.

Ο John 'Jay' Mausling - που τράβηξε τη φωτογραφία - και η σύζυγός του, Jessica Martinez-Mausling, δήλώνουν ότι στο εντεκαμελές γκρουπ των τουριστών που ξεναγουνταν στο εσωτερικό του επιβλητικού ξενοδοχείου δεν υπήρχε κανένα κοριτσάκι. Ωστόσο, στη φωτογραφία που ανήρτησε στα social media ο τουρίστας φαίνεται ξεκάθαρα η φιγούρα ενός μικρού κοριτσιού στη σκάλα, αλλά και μια άλλη θολή παρουσία ανάμεσα στον κόσμο.



«Αρχικά προσπαθήσαμε να φανούμε λογικοί και ρωτήσαμε όλους όσους συμμετείχαν στην ξενάγηση εάν είχαν δει κάποιο μικρό κορίτσι. Κανείς όμως δεν είχε δει τη μικρούλα», έγραψε το ζευγάρι σε email τους στην Huffington Post.

Αξίζει να σημειωθεί ότι πέρυσι είχε κυκλοφορήσει μία ακόμη φωτογραφία στα social media που έδειχνε μια  παράξενη φιγούρα να στέκεται στις ίδιες σκάλες, κοντά στο σημείο όπου «εμφανίστηκε» το περασμένο μήνα το κοριτσάκι.



Το ξενοδοχείο Stanley Hotel αποτελεί αγαπημένο προορισμό για τους λάτρεις του υπερφυσικού, κυρίως γιατί ενέπνευσε την ανατριχιαστική πλοκή του βιβλίου «Λάμψη» του Στίβεν Κινγκ.

Στο εξαιρετικά δημοφιλές μπεστ σέλερ, που έχει μεταφερθεί στον κινηματογράφο σε σκηνοθεσία Στάνλεϊ Κιούμπρικ, ένας συγγραφέας μετακομίζει με την οικογένειά του σε ένα έρημο ξενοδοχείο για τη χειμερινή σεζόν, έχοντας αναλάβει το πόστο του φύλακα.

Σιγά σιγά όμως τα «πνεύματα» από το ματωμένο παρελθόν του ξενοδοχείου (ανάμεσά τους και δύο μικρά κοριτσάκια που είχαν βρει τραγικό θάνατο εκεί) αρχίζουν να επηρεάζουν τον συγγραφέα οδηγώντας τον στην τρέλα.

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr