Η Ρωσίδα δικηγόρος με το μαύρο μανικιούρ που «καίει» τον Τραμπ

Η Ρωσίδα δικηγόρος με το μαύρο μανικιούρ που «καίει» τον Τραμπ

Μπορεί ο πρόεδρος των ΗΠΑ να αρνείται κάθε θέση με τη Ρωσία και τα όσα του αποδίδονται περί συνεργασίας προεκλογικά αλλά έρχεται ο ίδιος του ο γιος να τον… διαψεύσει

Η Ρωσίδα δικηγόρος με το μαύρο μανικιούρ που «καίει» τον Τραμπ
Έχει αδυναμία στο μαύρο γαλλικό μανικιούρ και τα μεγάλα αξεσουάρ, τα σκουλαρίκια και τις πέρλες. 
   
Η Ρωσίδα δικηγόρος, Ναταλία Βεσελνίτσκαγια, με τα μακριά κυματιστά μαλλιά "καίει" τον Τραμπ.

Κλείσιμο
 


Η καστανή δικηγόρος βρίσκεται στο επίκεντρο της προσοχής των διεθνών ΜΜΕ μετά την αποκάλυψη των «New York Times», σύμφωνα με την οποία, πριν από ένα χρόνο, ο Ντόναλντ Τραμπ ο νεότερος, γιος του Αμερικανού προέδρου, ο γαμπρός του Τραμπ και σύζυγος της Ιβάνκα, Τζάρεντ Κούσνερ και ο τότε επικεφαλής της προεκλογικής εκστρατείας του Τραμπ, Πολ Μάναφορτ, συναντήθηκαν με τη Ρωσίδα δικηγόρο Ναταλία Βεσελνίτσκαγια, η οποία έχει… "άκρες" στο Κρεμλίνο.  Όπως ανέφερε το επίμαχο δημοσίευμα, επικαλούμενο τρεις συμβούλους του Λευκού Οίκου, η συνάντηση έγινε στις 9 Ιουνίου του 2016 στον Πύργο του Τραμπ στη Νέα Υόρκη και στην οποία συμμετείχαν η Ρωσίδα δικηγόρος, ο γιος του Τραμπ , ο Πολ Μάναφορντ και ο Τζάρεντ Κούσνερ. Από την πλευρά του, ο 45ος πρόεδρος των ΗΠΑ έσπευσε να δηλώσει πλήρη μεσάνυχτα 



«Ο Αμερικανός πρόεδρος δεν ήταν ενήμερος και δεν συμμετείχε στη συνάντηση που έγινε το 2016",όπως αναφέρει σε ανακοίνωσή του ο Λευκός Οίκος.  Σύμφωνα με το δημοσίευμα των "New York Times", η συνάντηση έγινε μετά από υποσχέσεις να δοθούν πληροφορίες στην ομάδα του Τραμπ που θα προκαλούσαν ζημιά στην αντίπαλο υποψήφια για την προεδρία, Χίλαρι Κλίντον, όπως ανέφερε ο Μαρκ Κοράλο, εκπρόσωπος της ομάδας δικηγόρων του Τραμπ.

Ο Ντόναλντ Τραμπ τζούνιορ, γιος του Τραμπ, δεν έχει αρνηθεί ότι συνάντησε την Βεσελνίτσκαγια. 

"Μετά τις εισαγωγικές φιλοφρονήσεις, η γυναίκα αυτή είπε ότι είχε πληροφορίες ότι άτομα που συνδέονται με τη Ρωσία,χρηματοδοτούσαν την Εθνική Επιτροπή των Δημοκρατικών και υποστήριζαν την κυρία Κλίντον", φέρεται να είπε ο γιος του Αμερικανού προέδρου, σύμφωνα με τo επίμαχο δημοσίευμα.
 
"Οι δηλώσεις της ήταν αόριστες, διφορούμενες, και δεν έβγαζαν νόημα. Δεν δόθηκαν λεπτομέρειες ή αποδείξεις, ούτε προσφέρθηκε να τις δώσει. Έγινε γρήγορα προφανές ότι δεν είχε αξιόλογες πληροφορίες", τόνισε ο γιος του Αμερικανού προέδρου. Υπενθυμίζεται ότι, το Κρεμλίνο έχει απορρίψει τα συμπεράσματα των αμερικανικών υπηρεσιών πληροφοριών ότι η Μόσχα προσπάθησε να επηρεάσει τις εκλογές ώστε να ωφεληθεί ο Τραμπ, ενώ ο Αμερικανός πρόεδρος έχει επανειλημμένως αρνηθεί κάθε συμπαιγνία με τη Μόσχα.
   
Από την πλευρά της, η Ναταλία Βεσελνίτσκαγια παραδέχθηκε ότι συμμετείχε στη συνάντηση του 2016 και δήλωσε στο CNN:" Δεν συζητήθηκε τίποτα αναφορικά με την προεκλογική εκστρατεία. Ποτέ δεν έχω ενεργήσει εξ ονόματος της ρωσικής κυβέρνησης και ποτέ δεν συζήτησα για αυτά τα θέματα με κάποιον εκπρόσωπο της κυβέρνησης".Για τα αμερικανικά ΜΜΕ, η Ναταλία θεωρείται "εργαλείο" της ρωσικής κυβέρνησης.Αποφοίτησε από την Ακαδημία Δικηγόρων της Μόσχας το 1998, διετέλεσε επί τρία χρόνια Εισαγγελέας και στο Facebook αποτυπώνεται το ιδιαίτερο ενδιαφέρον της σε θέματα εξωτερικής πολιτικής των ΗΠΑ. Έχει ιδρύσει μία ομάδα με στόχο την άρση της απαγόρευσης της Μόσχας ώστε πολίτες των ΗΠΑ να υιοθετούν παιδιά από τη Ρωσία. 



Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης