Καλιφόρνια: Τον χώρισε κι εκείνος πήγε σε πάρτι και πυροβολούσε κόσμο αδιακρίτως!

Καλιφόρνια: Τον χώρισε κι εκείνος πήγε σε πάρτι και πυροβολούσε κόσμο αδιακρίτως!

Καθόταν ατάραχος σε μια ξαπλώστρα και σκόπευε - Μία γυναίκα σκοτώθηκε και έξι ακόμα άνθρωποι τραυματίστηκαν από τον 49χρονο δράστη 

Καλιφόρνια: Τον χώρισε κι εκείνος πήγε σε πάρτι και πυροβολούσε κόσμο αδιακρίτως!
Συγκλονίζει η είδηση από το Σαν Ντιέγκο της Καλιφόρνια, όπου ένας άντρας, θυμωμένος επειδή τον χώρισε η σύντροφός του, πήγε σε ένα πάρτι, κάθισε σε μια ξαπλώστρα και άρχισε να πυροβολεί κόσμο αδιακρίτως, δολοφονώντας μία γυναίκα και τραυματίζοντας ακόμα έξι καλεσμένους!  

Ο 49χρονος Πίτερ Σέλις είναι ο άντρας που φαίνεται στην φωτογραφία να κάθεται με τα πόδια πάνω στην ξαπλώστρα, ενώ στο δεξί του χέρι κρατάει το φονικό όπλο και στο άλλο το κινητό του τηλέφωνο. Σύμφωνα με πληροφορίες ξεκίνησε να πυροβολεί όταν ο οικοδεσπότης τον παρότρυνε να ξεκινήσει να διασκεδάζει. 



«Δεν σηκώθηκε καν όρθιος. Καθόταν όλη την ώρα. Ακόμα και όταν ξαναγέμισε το όπλο του, καθόταν στην ξαπλώστρα», είπε ένας αυτόπτης μάρτυρας. 
Κλείσιμο

«Ήταν πολύ ανατριχιαστικό, το λιγότερο που μπορώ να πω. Δεν σηκώθηκε καν. Δεν είπε τίποτα. Απλώς άρχισε να πυροβολεί», είπε ένας άλλος.

Αφού έριξε τους δύο πρώτους πυροβολισμούς, ο Σέλις κάλεσε την πρώην του στο τηλέφωνο και της εξήγησε τι ακριβώς έκανε, ενώ αμέσως μετά συνέχισε να πυροβολεί! 

«Φαίνεται ότι ο Σέλις ήθελε η πρώην του να γνωρίζει τι έκανε», είπε ο εκπρόσωπος της αστυνομίας. 

Το ελικόπτερο της αστυνομίας που έφτασε πρώτο στο σημείο εξουδετέρωσε τον δράστη την ώρα που ξεναγέμιζε το όπλο του, προφανώς για να συνεχίσει το έργο του. Οι τρεις αστυνομικοί που τον πλησίασαν τον πυροβόλησαν όταν απείλησε να τους ρίξει. 

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης