Τρόμος στα 36.000 πόδια: Επιβάτης προσπάθησε να ανοίξει την πόρτα αεροσκάφους!

Τρόμος στα 36.000 πόδια: Επιβάτης προσπάθησε να ανοίξει την πόρτα αεροσκάφους!

Ο άνδρας θέλησε να ανάψει τσιγάρο και αποπειράθηκε να ανοίξει την πίσω πόρτα του αεροπλάνου - Ούρλιαζε και φώναζε από την αρχή της πτήσης

Τρόμος στα 36.000 πόδια: Επιβάτης προσπάθησε να ανοίξει την πόρτα αεροσκάφους!
Κρύος ιδρώτας έλουσε όσους βρίσκονταν σε αεροσκάφος της Lufthansa, που πετούσε από Μόναχο για Βανκούβερ, όταν ένας εκ των επιβατών, ουρλιάζοντας, προσπάθησε να ανάψει τσιγάρο και να ανοίξει μάλιστα και την πόρτα του αεροσκάφους στα 36.000 πόδια ύψος!

Το αεροπλάνο απογειώθηκε από το Μόναχο περίπου στις 3 το μεσημέρι της Κυριακής, όμως ο πιλότος αναγκάστηκε να αλλάξει πορεία και να προσγειωθεί εκτάκτως στο Αμβούργο εξαιτίας ενός επιβάτη ο οποίος ήταν «δύσκολος». Σύμφωνα με τις πληροφορίες, ο επιβάτης, ήταν αρκετά εκνευρισμένος από την ώρα της επιβίβασης, όμως όταν το αεροσκάφος απογειώθηκε βγήκε εκτός εαυτού.

Ο πιλότος άλλαξε πορεία και προσγειώθηκε στο Αμβούργο

Κλείσιμο

Άρχισε να ουρλιάζει και να φωνάζει γενικώς και αορίστως. Όπως σχολίασε ένας Καναδός, ο Νταν Άιος, επίσης επιβάτης πτήσης, ο «εκνευρισμένος» επιβάτης, επιχείρησε να ανοίξει την πίσω πόρτα του αεροσκάφους, όμως ο πιλότος, ψυχραιμότατα και χωρίς να χάσει καθόλου χρόνο, άλλαξε πορεία και αφού πήρε άδεια προσγειώθηκε στο αεροδρόμιο του Αμβούργου. Εκεί, η αστυνομία, ασθενοφόρο και ειδικός ψυχίατρος περίμεναν τον ταραξία, ο οποίος διαγνώστηκε με κάποιου είδους ψυχική διαταραχή.

Μετά την απομάκρυνσή του, η πτήση συνεχίστηκε κανονικά και έφτασε εν τέλει στο Βανκούβερ με τρεις ώρες καθυστέρηση.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης