Απροσδόκητη κατάληξη είχε το τεστ στο οποίο υπέβαλε ένα αλεξίσφαιρο γιλέκο ένας Ισραηλινός δημοσιογράφος.
Ο Αϊτάμ Λαχόβερ σκέφτηκε να υποβάλλει το γιλέκο το οποίο χρησιμοποιούν οι ισραηλινές ειδικές δυνάμεις και σε επίθεση με μαχαίρι, στη σκιά των πρόσφατων επιθέσεων με μαχαίρι από Παλαιστίνιους κατά Ισραηλινών.
Ο Λαχόβερ στήθηκε λοιπόν με γυρισμένη την πλάτη στον «επιτιθέμενο», ο οποίος κρατούσε μαχαίρι στα χέρια του.
Προς έκπληξή του όμως το γιλέκο δεν άντεξε την επίθεση με αποτέλεσμα το μαχαίρι να καρφωθεί στην πλάτη του δημοσιογράφου.
Κλείσιμο
Σύμφωνα με την εταιρεία κατασκευής ωστόσο για το αποτέλεσμα δεν φταίει το γιλέκο αλλά... ο δημοσιογράφος. «Κουνήθηκε κατά τη διάρκεια του τεστ και έτσι ο "δράστης" τον μαχαίρωσε σε σημείο πάνω από το γιλέκο» δήλωσε εκπρόσωπος της FMS Enterprises Migun
Το COSMOTE TELEKOM ART/TECH - The Roadshow επιστρέφει για δεύτερη χρονιά και μετατρέπει και φέτος το καλοκαίρι σε μια μεγάλη, κινητή γιορτή ψυχαγωγίας, συνδυάζοντας τον θερινό κινηματογράφο με τις σύγχρονες τεχνολογικές εμπειρίες, σε πόλεις και νησιά της Ελλάδας.
Μέσα από έναν μεγάλο διαγωνισμό όπου δυο τυχεροί κερδίζουν δυο ολικές ανακαινίσεις μπάνιου συνολικής αξίας €30.000, η εταιρεία Κυπριώτης αναδεικνύει τη δύναμη του σωστού σχεδιασμού να μεταμορφώνει την καθημερινότητα στο σπίτι.