Με μαυρισμένο μάτι εμφανίστηκε στο Eurogroup ο Ιρλανδός υπουργός Οικονομικών

Με μαυρισμένο μάτι εμφανίστηκε στο Eurogroup ο Ιρλανδός υπουργός Οικονομικών

Τον Βαρουφάκη περιμέναμε «να φάει ξύλο» όχι τον Νούναν, σχολιάζουν χρήστες στο Twitter

Με μαυρισμένο μάτι εμφανίστηκε στο Eurogroup ο Ιρλανδός υπουργός Οικονομικών
Με μαυρισμένο το αριστερό του μάτι εμφανίστηκε στη συνεδρίαση του Eurogroup ο Ιρλανδός υπουργός Οικονομικών Μάικλ Νούναν γεγονός που προκάλεσε ποικίλα σχόλια - ειδικά μέσω Twitter - σε σχέση με την «άγρια» συνεδρίαση που διεξάγεται στις Βρυξέλλες με κυρίαρχο θέμα την Ελλάδα.

«Περίμεναμε να είναι ένα άγριο Eurogroup αλλά για τον Βαρουφάκη, όχι τον Νούναν» γράφει ένας χρήστης. «Ξεκίνησαν οι τσαμπουκάδες κι έχουμε τα πρώτα θύματα» γράφει ένας δεύτερος. «Οι διαπραγματεύσεις ξέφυγαν στις Βρυξέλλες. Ο Νούνας δεν είχε ούτε μια ευκαιρία απέναντι στην Μέρκε... Καταραμένοι Έλληνες» γράφει ένας τρίτος.



Κλείσιμο









Ακόμα και ο ίδιος ο Ιρλανδός πολιτικός αυτοσαρκάστηκε για την κατάστασή του λέγοντας κατά την είσοδό του στο χώρο της συνεδρίασης ότι «μιμούμαι τον Τζόνι Σέξτον» (σ.σ. πρόκειται για Ιρλανδό παίχτη του ράγκμπι ο οποίος τραυματίστηκε στο μάτι στη νίκη της Ιρλανδίας επί της Γαλλίας σε αγώνα το Σάββατο το απόγευμα).

Η αλήθεια είναι - δυστυχώς ή ευτυχώς - πιο πεζή καθώς, όπως ανακοίνωσε εκπρόσωπος του ιρλανδικού υπουργείου, το μαυρισμένο μάτι οφείλεται στο γεγονός ότι ο Νούναν υπεβλήθη σε χειρουργική επέμβαση στο μάτι την περασμένη Παρασκευή.

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης