Την τελευταία της πνοή άφησε η 31χρονη Γαλλίδα Σάρα Γκουγιάρ-Ζιλό κατά τη διάρκεια της παράστασης του γνωστού τσίρκου Cirque du Soleil στο Λας Βέγκας. Σύμφωνα με θεατές που είδαν το τραγικό συμβάν, η άτυχη ακροβάτης, λίγο πριν ολοκληρωθεί η παράσταση ανυψώθηκε σε ύψος περίπου 30 μέτρων και έπεσε στο κενό χωρίς να έχει δεθεί με το συρματόσχοινο ασφαλείας. Οι θεατές δεν κατάλαβαν ότι η άτυχη γυναίκα είχε πέσει αλλά πίστευαν ότι ήταν μέρος της παράστασης και το αντιλήφθηκαν όταν άκουσαν τις κραυγές κάποιου από τα μέλη του τσίρκου.
Το σόου του Cirque du Soleil είναι ένα από τα πιο διάσημα στον κόσμο και δεν είχε αναφερθεί δυστύχημα κατά το παρελθόν. Οι υπέυθυνοι του τσίρκου εξέδωσαν ανακοίνωση σύμφωνα με την οποία αναβάλλουν όλες τις παραστάσεις μέχρι νεωτέρας.
Το ξεχωριστό Open Day που θα γίνει το Σάββατο 25 Απριλίου 2026 αντλεί έμπνευση από σημαντικούς εφευρέτες και επιστήμονες, παρακινώντας τα παιδιά να ενεργοποιήσουν τη σκέψη, τη φαντασία και τη δημιουργικότητά τους.
Κάποια πράγματα τα θεωρούμε δεδομένα. Ένα προϊόν προσωπικής υγιεινής, μια μικρή πράξη φροντίδας, μια συνήθεια που επαναλαμβάνεται. Πίσω από αυτές τις στιγμές, υπάρχουν επιλογές που καθορίζουν το πώς μια εταιρεία βλέπει τον ρόλο της. Και για τη ΜΕΓΑ, η φροντίδα δεν σταματά στο προϊόν, συνεχίζεται όπου υπάρχει ανάγκη.